Srnić: "Nadam se duploj kruni"

Autor: Beta Beta
četvrtak 22.10.2015.
17:44
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Slavoljub Srnić rekao je danas da bi voleo da u ovoj sezoni sa crveno-belima osvoji Superligu i Kup Srbije.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Dan nakon što je sa tri pogotka rešio odloženi derbi susret 13. kola Superlige Srbije provotimac Crvene zvezde Slavoljub Srnić govorio je o očekivanjima u tekućoj sezoni.

"Voleo bih da kraj serije pobeda bude u maju i da sezonu završimo duplom krunom. Međutim, ima još mnogo da se igra, nismo ni do pola prvenstva stigli. Prednost koju imamo u odnosu na rivale jeste velika, ali mogli bismo da kažemo da smo naslovu prvaka blizu u slučaju da se bodovi ne dele. Ovako...", rekao je Srnić.

Srnić je svojim prvim het-trikom na utakmici protiv Vojvodine predvodio crveno-bele do 11. uzastopne prvenstve pobede a jutro nakon utakmice dobio je i loptu sa potpisima svih saigrača.

"Protiv Vojvodine je sve bilo kao u bajci. Postigao sam het-trik, zabeležili smo 11. uzastopnu pobedu, igrali smo dobro i na kraju se odlično proveli na koncertu. Ovo mi je, inače, od povratka u klub tek drugi meč na 'Marakani', posle 'večitog derbija'. Zahvalio bih se saigračima koji su mi asistirali. Ne bih zasluge prebacivao samo na mene, jer smo fantastična ekipa koja na svakom meču promoviše novog junaka", kazao je Srnić.

Na pitanje koji mu je gol bio najdraži, Srnić je rekao da je to bio prvi.

"Svaki gol koji postignem u Zvezdinom dresu meni je posebno drag. Ali, ako baš moram neki da izdvojim, neka to bude prvi. To kažem zato jer je došao posle promašenog penala. Obično se desi da nakon toga usledi šok i da ekipa padne na psihološkom planu. To se nama, na svu sreću, nije desilo. Pobede i dobre igre ulivaju nam ogromno samopouzdanje. Znali smo da treba da nastavimo sa našom igrom i da rezultat neće izostati", kazao je on i dodao da očekuje tešku utakmicu protiv Borca iz Čačka u subotu na stadionu "Rajko Mitić".

Crvena zvezda posle 14 odigranih utakmica ima 38 bodova, 11 više od drugoplasiranog Borca, a čak 14 više od "večitog rivala" Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanja Jovanovic_fb1
Friday, 23.10.2015
00:26

igrac kvali9teta za barsu jel zna njeko sta se desavaa oko veljkovica i stojkovica

avatar
Moja Zvezda i Srbija
Thursday, 22.10.2015
18:35

U pravu je jer ja ne znam koji faktori ovakvu Zvezdu u ovakvoj ligi mogu da sprece da osvoji duplu krunu.

avatar
John Cena
Thursday, 22.10.2015
19:34

Desice se kad tad pad forme. Ne moze ni jedna ekipa da pobedjuje sve u bilo kojoj ligi. Mada voleo bih da gresim i da Zvezda uzme titulu

avatar
Moja Zvezda i Srbija
Friday, 23.10.2015
16:08

Realno je da Zvezda osvoji duplu krunu jer ima najbolji tim u ligi koji nema oscilacija u igri jer igra constantno dobro i svaku utakmicu sve bolje i bolje.