Srnić na vreme upozorio saigrače - Ovo je stvar koja ga posebno nervira

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 22.03.2018.
17:27
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Uputstvo za saigrače veznog fudbalera Crvene zvezde, evo šta ne bi trebalo da rade ukoliko ne žele da Srnu izbace iz takta.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

U okviru rubrike "Sasvim lično..." koja je ovog proleća aktuelna u Crvenoj zvezdi na mnoga zanimljiva pitanja odgovarao je Slavoljub Srnić.

Vezista crveno-belih nedavno je odigrao stotu utakmicu u Zvezdinom dresu ali je kao navijač zapamtio meč odigran u leto 2011. godine.

"Zvezda - Ren na 'Marakani', stadion je bio prepun, a atmosfera nezaboravna", bio je Srnićev odgovor na pitanje vezano za utakmicu koja mu je ostala u sećanju.

U svojoj kolekciji popularni Srna voleo bi da ima dres Lionela Mesija, a brata blizanca najviše ceni od fudbalera koji nisu zvezde u svojim ekipama.

Zanimljiv je bio i odgovor na pitanje vezano za fudbalski potez koji Slavoljuba Srnića najviše iznervira na terenu. Ovo je svojevresna opomena za saigrače.

"Iznervira me kad neko ne odigra loptu kada je u dobroj situaciji", objasnio je Zvezdin vezista.

Promašaj u duelu sa BATE Borisovim ostao mu je u sećanju ali smatra da se golom u duelu sa Kelnom iskupio i zbog toga tvrdi da više ne razmišlja o njemu.

Ukoliko vas zanima koga bi Srnić uvrstio u ekipu za mali fudbal, koji mu je omiljeni citat iz filmova, zbog čega se kaje, ali i još neke zanimljive stvari to možete saznati klikom OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar_83
Friday, 23.03.2018
02:01

Od kakvih ste sve vi gluposti u stanju da napravite vest, svaka vam cast. Izgleda da treba imati dara i za to.