Srnić iz Srbije, Srnić u Srbiju!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 01.02.2019.
14:58
Izvor: Sportske.net

Jedan je napustio Super ligu i otišao u toplije krajeve, drugi se vraća domaćem fudbalu i predstavljaće veliko pojačanje za ekipu Dragana Aničića.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Dva dana je srpski fudbal bio bez predstavnika porodice Srnić u Super ligi, ali su danas stvari došle na svoje mesto.

Vezni fudbaler Crvene zvezde Slavoljub Srnić juče je predstavljen kao novi član Las Palmasa, a u Srbiju se danas vratio njegov brat blizanac Dragoljub koji se već priključio pripremama novog kluba u Antaliji.

Dosadašnji defanzivni vezni poljskog Slaska iz Vroclava postao je novi član Voždovca sa kojim je potpisao ugovor do kraja sledeće sezone.

"Srnić je bio u našim planovima od početka prelaznog roka i drago mi je što smo uspeli da dogovorimo njegov dolazak. Šef stručnog štaba Aničić je insistirao na igraču Srnićevih karakteristika i zadovoljan sam što smo uspeli u nameri da ga dovedemo. Prelazni rok koji smo odradili jasan je pokazatelj ambicija kluba, pucamo na najveće domete u nastavku sezone", rekao je sportski direktor Voždovca Goran Grkinić.

Dragoljub Srnić je karijeru počeo u Crvenoj zvezdi, a afirmisao se u Čukaričkom iz kojeg je i prešao u poljski Slask.

"Srećan sam što ću imati priliku da zaigram u dresu Voždovca. Znam dosta igrača privatno, tako da će mi zaista biti lako da se uklopim u ekipu koja je ambiciozna i nadam se da ćemo ispuniti zacrtane ciljeve u novoj polusezoni", kazao je Srnić po dolasku u Antaliju.

Srnić je četvrto pojačanje "Zmajeva" u zimskom prelaznom roku. Pre njega "na krov" tržnog centra u Zaplanjskoj sleteli su Predrag Sikimić, Dušan Matović i Strahinja Bošnjak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke