Srnić i Savić ne očekuju probleme, za Kiprane ima vremena

Autor: Darko Mitrović
utorak 19.06.2018.
18:07
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Štoper Crvene zvezde ne sumnja u plasman crveno-belih u drugo kolo kvalifikacija za LŠ.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Šampion Srbije će u pohod ka plasmanu u Ligi šampiona krenuti iz Letonije, gde ih 10. ili 11. jula očekuje gostovanje ekipi Sparrtaksa iz Jurmale, a nedelju dana kasnije sledi revanš u Beogradu.

Ukoliko ne bude nekih neprijatnih iznenađenja, Zvezda će se u drugom kolu boriti sa kiparskim APOEL-om.

Svoj komentar današnjeg žreba od Zvezdinih fudbalera najpre je dao štoper Vujadin Savić.

''Ne poznajem Letonce dovoljno, da budem iskren, ali stručni štab će nas dobro pripremiti. Možemo da budemo zadovoljni žrebom, mada, osim možda slovačke ekipe, i nismo mogli da dobijemo teškog rivala.

Meni je svejedno gde se igra prva utakmica, za neke je bolje da se igra u gostima prva, za nekog kod kuće. Imaćemo prijateljske utakmice u Austriji tako da ne mislim da im je prevelika prednst to što je njima prvenstvo u toku'', izjavio je Savić za klupski sajt.

Slično razmišlja i Slavoljub Srnić, koji je zadovoljan ishodom žreba za prvo kolo, a o Kipranima za sada ne želi previše da razmišlja.

''Mislim da smo dobili dobrog protivnika za prvo kolo, nije atraktivan, kao ni Valeta prošle godine. Imamo vremena da se uigamo jer došli su novi igrači i biće promena u ekipi.

Mislim da je lepše što je prva utakmica tamo, imaćemo priliku da igramo pred našim navijačima za prolaz u koji ne sumnjam.

Oni će biti spremniji od nas zbog toga što im je prvenstvo u toku, ali ne mislim da će to biti problem. Posle ćemo videti, Apoel je favorit protiv Litvanaca, ali to treba da pokažu na terenu'', izjavio je Srnić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke