Srnić: ''Hvala Terziću''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 26.08.2018.
10:06
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Ima poseban razlog za zadovoljstvo.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Crvena zvezda je sinoć savladala Čukarički u šestom kolu Superlige, slavila je sa 2:1, a jedan od junaka Zvezdine pobede je i Slavoljub Srnić, strelac prvog gola početkom drugog poluvremena.

Posle utakmice, Srnić je naglasio da ovaj gol posvećuje svom nedavno rođenom sinu i da mu zbog toga još više znači. Takođ, mladom Aleksi Terziću je zahvalio na asistenciji.

''Ovo je gol za mog sina, prvi pogodak koji sam postigao od kad sam postao otac. Moram da pohvalim Terzića i da mu se zahvalim za fantastičnu asistenciju. Odlično je odigrao čitavu utakmicu.

Srećan sam što sam dao gol jer sam imao na prošloj utakmici nekoliko propuštenih prilika, kao i jedan dobar šut na ovoj'', istakao je Srnić, a prenosi klupski sajt.

Ono što Zvezdu sada očekuje jeste utakmica decenije, revanš protiv Salcburga u borbi za Ligu šampiona. Utakmica se igra u sredu od 21 čas u Salcburgu.

''U Beogradu smo odigrali dobru utakmicu, oni gotovo da nisu stvorili izglednu šansu. Pokazali smo da su ekipa koja može da se pobedi. Revanš se sigurno neće mnogo razlikovati, tako da smatram da imamo velike šanse za prolazak'', istakao je Srnić.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar_83
Sunday, 26.08.2018
12:10

Nemas pojma o fudbalu, nemas osecaj za pas, nemas drubling, nemas sut a igras krilo u Zvezdi. Kako igras, tako si se i prodao. Svake polu-sezone gledaju da te se otarase ali koliko si dobar, niko nece da te kupi. Na kraju ces da zavrsis u Kini ili nekoj drugoj ligi Turske, jer za bolje nisi.

avatar
Man united
Monday, 27.08.2018
16:32

Који је твој проблем?

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 26.08.2018
11:35

Ako Zvezda ostvari povoljan rezultat u Salcburgu i plasira se u Ligu Sampiona to ce biti prvi put od kad se igra fudbal da se u Ligi Sampiona nadju Seniori i omladinci istog kluba. Zna se cija skola fudbala u Srbiji je radjala nejvece fudbalske klase.

avatar
Колатерална Штета
Sunday, 26.08.2018
12:25

Ti baš ne kontaš da svi klubovi učesnici grupne faze LŠ imaju omladince u LŠ. Znači, ako bi Zvezda ušla u LŠ, automatski bi i njeni omladinci bili u LŠ. A ako ne uđu, oni će na proleće igrati jednu utakmicu (dvomeč) pa ako tu ne prođu ispali su iz LŠ.