Srećno, crno-beli! Donesite neki bod iz Istanbula...

Autor: Darko Mitrović
sreda 05.11.2014.
10:46
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Partizana otputovali su danas u Istanbul, gde će u četvrtak odigrati meč četvrtog kola Lige Evrope protiv Bešiktaša. Trener Marko Nikolić na put poveo 19 fudbalera, uz povređenog Miloša Ostojića.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Izuzev povređenih Brašanca, Vulićevića i pomenutog Ostojića, kao i suspendovanog Branka Ilića, šef stručnog štaba Partizana Marko Nikolić ima na raspolaganju sve ostale igrače, od kojih se odlučio za sledeću osamnaestoricu:

Golmani – Lukač i Kljajić

Odbrana – Stevanović, Volkov, N. Petrović, Stanković, Ćirković

Vezni red – S. Ilić, Grbić, A. Živković, Pantić, Ninković, Marković, Luka, Marinković, Drinčić

Napad – Lazović, Fofana, Škuletić.

Sa ekipom je krenuo i Miloš Ostojić, ali samo da bi obavio kontrolne preglede u klinici ''Acibadem''.

Prema predviđenom planu, kako je to i uobičajeno, Partizan će u vreme utakmice odraditi i zvanični trening na Olimpijskom stadionu Ataturk, a pola sata pre treninga, trener Marko Nikolić će se obratiti novinarima na konferenciji za medije.

Crno-beli u ovaj meč ulaze osokoljeni pobedom u superligaškom derbiju protiv Vojvodine, njihov najbolji strelac Petar Škuletić je konačno prekinuo ''golgeterski post'', pa s obzirom da je domaćin veliki favorit, adut Partizana mogla bi da bude ta psihološka rasterećenost, pogotovo što je između dva duela sa Partizanom, Bešiktaš izgubio dva prvenstvena susreta u Turskoj (proteklog vikenda protiv Fenerrbahčea 0-2), pa će imati imperativ da se pred svojim navijačima iskupi protiv Partizana.

Utakmica između Bešiktaša i Partizana na programu je u četvrtak od 19 časova, a turski predstavnik je pre dve nedelje slavio u Beogradu sa 4-0.

Trenutno, stanje u Grupi C Lige Evrope posle tri odigrana kola izgleda ovako:

Totenhem 5, Bešiktaš 5, Asteras 4, Partizan 1 bod.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke