Srbin iz AZ-a: ''Partizan - najbolji tim u Srbiji!''

Autor: Beta Beta
petak 28.08.2015.
20:21
Izvor: Beta

Posle današnjeg žreba grupa za Ligu Evrope, oglasio se i doskorašnji fudbaler Čukaričkog, koji je nedavno pojačao ekipu AZ Alkmara, jednog od Partizanovih rivala u LE.

Twitter, @AZAlkmaar
Twitter, @AZAlkmaar

Povezane vesti

Fudbaler AZ Alkmara Rajko Brežančić ocenio je danas da je njegova ekipa dobila dosta tešku grupu u Ligi Evropa i dodao da se nadao da će holandski tim izvući Partizan na žrebu, što se i desilo.

"Dosta teška grupa... Augsburg su tipični Nemci, dosta trče i tačno se zna ko šta radi. O Atletik Bilbau je suvišno bilo šta pričati, a što se Partizana tiče, priželjkivao sam ih, jednostavno nisu imali sreće protiv BATE Borisova, ali opet...

Izvukli smo najbolju ekipu u Srbiji tako da očekujem otvoren meč, kao što igramo i mi i oni. Neka bolji pobedi u svakom slučaju"
, rekao je Brežančić za agenciju Beta.

AZ Alkmar će ove sezone u Ligi Evrope igrati u Grupi L s Partizanom, španskim Atletikom iz Bilbaoa i nemačkim Augsburgom.

"Normalno je da očekujemo prolazak u narednu fazu. Glupo bi bilo da se ne nadamo. Cela ekipa mnogo želi da zaigra u Evropi na proleće. Svi smo jednaki u grupi, osim Atletik Bilbaoa... Možda smo mi blagi favoriti, ali to mora da se pokaže na terenu", rekao je Brežančić.

Srpski fudbaler je početkom avgusta iz Čukaričkog prešao u AZ Alkmar, ali još nije dobio priliku da zaigra za prvi tim.

"Nisam još dobio priliku da zaigram za prvim tim, jer sam tri nedelje čekao radnu dozvolu. Nedavno sam počeo da treniram sa ekipom i odigrao sam jedan meč za B tim, kako bih video na čemu sam. AZ je vrhunski tim, posle par dana sam se privikao... U tome su mi svi u klubu pomogli, na čelu s trenerom", rekao je Brežančić.

AZ Alkmar će takmičenje u Ligi Evropa početi 17. septembra u Beogradu protiv Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MightyMare
Saturday, 29.08.2015
08:46

Za sada stvari na papiru stoje ovako,a na terenu tek cemo da vidimo!nAthletic Bilbao 110,60 Mil €nFormacija 4-2-3-1nFC Augsburg 47,95 Mil €nFormacija 4-1-4-1nAZ Alkmaar 25,75 Mil €nFormacija 4-4-2nFK Partizan Belgrad 20,30 Mil €nFormacija 4-2-3-1nizvor: transfermarketdenTrener Partizana Zoran Milinkovic najavljuje pojacanje do kraja prelaznog roka.nNadam se da ne misli na omladinski pogon!nSvi, sem uprave vide gde skripi, ali sta je, tu je!

avatar
Sukica9
Friday, 28.08.2015
21:02

Pa normalno, nista cudno

avatar
Friday, 28.08.2015
20:56

Узели смо добар новац од премија, узећемо још који динар од карата, стигао нам је новац за Шкулетића, проценат од Митровића. Имамо све услове да одржимо и тим и тренера на окупу, да кроз ових 6 утакмица стекну добро искуство и да догодине уђемо у ЛШ.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Friday, 28.08.2015
20:42

Rajko, Grobare! :-D