Srbijo, znaš li koliko si uticajna u UEFA? Čeferin objasnio usred Beograda!

Autor: Darko Mitrović
petak 20.12.2019.
19:15
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Sve snažnija je veza između FSS i UEFA.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Fudbalski savez Srbije večeras na gala svečanosti dodeljuje nagrade najboljima u 2019. godini, a ujedno obeležava i 100 godina postojanja.

Ceo događaj je uveličao i prvi čovek UEFA Aleksander Čeferin, koji se najpre obratio prisutnima u Narodnom pozorištu, gde se i održava ova svečanost.

Između ostalog, pohvalio je i Zorana Lakovića, srpskog funkcionera u UEFA, čiji je uticaj veći nego što su mnogi do sada mislili, sudeći bar po onome što je Čeferin rekao.

''Verujte da imate jakog ambasadora u Švajcarskoj u vidu Zorana Lakovića koji je verovatno i moj prvi saradnik. Ovom prilikom ga moram pomenuti.

Tu su i velika igračka i trenerska imena kojima su se divile generacije. Od osnivanja FSS i 2006. godine uradili ste mnogo toga, osim što niste igrali na EP. Večeras vam se obraćam kao predsednik UEFA, ne samo kao prijatelj iz Slovenije.

Dragi prijatelji, čekamo vas na EP gde svojim znanjem i kvalitetom zasluzujete da budete. Imate tu šansu u martu'', poručio je Čeferin, a prenosi ''Informer''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čeki
Saturday, 21.12.2019
01:19

Sto je veza jaca, kazne nasim klubovima su vece kako vidim. Predstavljaju nas u nekom losem svetlu stalno, a saradnja sve bolja i prijateljske veze sve jace. Znaci, uskoro da ocekujemo nove i jos vece kazne. Otkad je on na celu UEFA - e, naasim klubovima kazne stizu u serijama pod raznim razlozima koji, objektivno, ne mogu ni da se kvalifikuju pod te kategorije koje navode.

avatar
REVØLT
Friday, 20.12.2019
22:12

Opasni mangas.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 20.12.2019
20:44

Predsednik UEFA kaže da čeka Srbiju na EP gde zaslužuje da bude je izjava u rangu Kokezine da Partizanove igrače vodi Murinjo ne bi mogli do trofeja. Naravno Partizan je u finalu kupa rutinski dobio protivnika, ali jasno je da se radi o istom tipu ljudi. Čeferin je zvezdin čovek, a veza s Kolezom je maksa za pravu vezu sa zvezdinim vođom koja se krije u pozadini jer takve veze su zabranjene propisima UEFA-e, ali kad predsednik UEFA-e krši kodekse i traži rupe u pravilima UEFA-e šta očekivati od ovih iz FSS.

avatar
gorango
Saturday, 21.12.2019
00:03

Brate, kako ne shvatas??? Pa svi su Zvezdini ljudi!!! Ha ha ha ha ha!!!
KAkav si ti meni kralj!