Srbijo, uživaj!

Autor: Darko Mitrović
subota 06.06.2015.
10:34
Izvor: Sportske.net

To je jedna od poruka selektora naše U20 reprezentacije Veljka Paunovića, posle jutrošnjeg velikog trijumfa ''Orlića'' i plasmana u osminu finala Svetskog prvenstva.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Mladi reprezentativci Srbije su nas jutros obradovali novom sjajnom partijom i novom pobedom kojom su nastavili da ispisuju istoriju srpskog reprezentativnog fudbala.

Izabranici Veljka Paunovića su jutros u poslednjem, trećem kolu prve faze takmičenja savladali Meksiko sa 2-0 i kao prvoplasirani u Grupi D izborili plasman u nokaut fazu takmičenja.

Naravno, selektor Paunović je i ovoga puta mogao samo da pohvali svoje pulene, poručujući da je njegov tim pokazao da ume da igra vrhunski fudbal.

''Presrećan sam, ovo je veliki, istorijski uspeh za naš fudbal, uspevamo da se predstavimo celom svetu na pravi način! Pokazali smo da Srbija ima sve osobine ozbiljne reprezentacije, da ovaj tim ima karakter, da ima pobednički mentalitet, da ume da istraje do kraja i da igra vrhunski fudbal.

Ponosan sam na igrače, ponosan sam na stručni štab, svima se puno zahvaljujem, jer svako daje od sebe ono najbolje. A kad je tako onda rezultat ne može da izostane. Ovo je velika pobeda za ceo naš narod i našu državu'',
poručio je Paunović.

Selektor je izrazio nadu da su i ljubitelji fudbala srećni i ponosni zbog igara ove selekcije, a kad je ime narednog protivnika u pitanju, Paunoviću to nije mnogo bitno.

''Činilo se neverovatno da možemo završiti prvi u "grupi smrti", naročito posle nesrećnog poraza od Urugvaja, ali mi smo i tada verovali, govorio sam igračima da će se sve vratiti kad bude najpotrebnije.

Izdigli smo se iznad problema, napravili veliki povratak, sada idemo dalje. Trenutno nas ne interesuje ko je sledeći protivnik, želimo da uživamo u ovom velikom trenutku, kao što se nadamo da i cela Srbija uživa'',
izjavio je Paunović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Susaeta
Saturday, 06.06.2015
18:02

Bravoo mamci, vas pola bi trebalo da igrate za prvi tim, da pokazete ovim zvijezdama kako se igra i gine za reprezentaciju! Veliki pozdrav i Crne Gore

avatar
Amar Zo
Saturday, 06.06.2015
10:46
avatar
Patrick Bateman
Saturday, 06.06.2015
10:36

Bravo momci, pokazujete kako se igra za svoju zemlju. Seniori bi mogli dosta da nauce od vas. SRBIJA!!!!