Srbijo, prvi put čekamo fudbalere na balkonu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.06.2015.
13:45
Izvor: Sportske.net

Balkon je spreman, prvi put ćemo na njemu videti naše fudbalere! One koji su to apsolutno zaslužili!

Beta/AP Photo/David Rowland
Beta/AP Photo/David Rowland

Povezane vesti

I dok nas oni od kojih to najviše očekujemo godinama razočaravaju, momci koje sjajno vodi Veljko Paunović ostvarili su čudesan, istorijski uspeh, iako je bilo malo onih koji su mogli da se usude da prognoziraju nešto slično.

Da, to su, većinom, igrači koje smo svi doskora imali priliku da gledamo i na domaćim terenima, u njihovim klubovima, ali ih mnogi od nas nisu dovoljno dobro upoznali.

Ali, bitno je da ih je Veljko Paunović upoznao i odabrao one najbolje, one koji čine skladnu i snažnu celinu, kolektiv koji ruši sve prepreke.

Gledaćemo fudbalere Srbije u finalu Svetskog prvenstva protiv Brazila, kako to nestvarno zvuči, ali od jutros je to realnost, neka mnogo lepša za naš fudbal.

I, kao posledica tog istorijskog uspeha, informacija iz Skupštine grada Beograda, naši fudbalski junaci biće dočekani kako dolikuje, kako smo godinama dočekivali naše šampione u nekim drugim sportovima...

"U ime Skupštine grada Beograda i u svoje lično ime čestitam vam istorijski uspeh i ostvareni rezultat. Ma koliko zvučalo nestvarno, Srbija će igrati u finalu svetskog prvenstva u fudbalu protiv reprezentacije Brazila.

Taj veliki uspeh ste postigli sjajnom igrom, znanjem, srčanošću, borbenošću, odnosom prema reprezentaciji Srbije i grbu koji nosite.

Za nas ste vi već šampioni, a u Beogradu se zna da za šampione sledi i šampionska terasa. Čekamo vas kući. Srećno u finalu",
naveo je predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević. poručio je predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević.












Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
stanko1164
Wednesday, 17.06.2015
14:47

Paun treba lepo da ih isprati tj. da im bude trener i sledece godine kada budu igrali kao u21, a one tamo godine da se uradi smena generacija i da ih predvodi u kvalifikacijama za 2018 Rusiju i Euro 2020, jer kvale za Rusiju pocinju 2016. Ovo je dugorocan plan, ali ne treba da ocekujemo da se kvalifikujemo u Rusiju, pa bolje da nam to budu pripremne utakmice. Ne treba zuriti :)

avatar
Goran Zdravkovic
Wednesday, 17.06.2015
14:35

Lepo, a ovim putem pozivam beogradjane da to vece ne presede po splavovima i bastama, vec najmanje 50000 izadje i da vetar u ledja ovim momcima koji su to zasluzili, jer takav docek ima da ih nacini jos boljim u narednim mesecima i godinama...

avatar
Grobari Kanada
Wednesday, 17.06.2015
14:12

Ajmo sad opet Tole odlazi.. niko nista ne govori o Toletu kad mladi naprave rezultate kakve su pravili zadnjih godina.. sudi mu se samo za seniore.. za neuspeh seniora Tole snosi krivicu samo zato sto ne zna selektora da nadje.. a igraci ostaju isti i oni se setkaju po terenu a Tole.. Kolarov igra samo zato sto nema konkurenciju..

avatar
sashki
Wednesday, 17.06.2015
14:39

Verovatno zato sto on nema ni 2% interesa u mladim kategorijama. Kazes ne zna da izabere trenera.... pa da radis u kompaniji i napravis los kontrakt mislis da cevte i dalje drzati jer nisi ti kriv sto oni ne rade svoj posao kako treba. Ako pravi pogresne korake u zadnjih 6 godina onda treba da se smeni da proba neko drugi koji mozda nece praviti iste greske

avatar
Berba9
Wednesday, 17.06.2015
15:23

a zasto mislis da je selektor kriv za neuspeh seniora, to je do ekipe, do igracanIgracima s onakvim stavom i pristupom ni Alex Ferguson ne moze pomoci

avatar
Стефан Плавшић
Wednesday, 17.06.2015
13:55

Izađite na terasu pozdravite srpsku rasu,nIzađite na balkone pozdravite šampione.. POMOZI BOŽEE !!

avatar
Стефан Плавшић
Wednesday, 17.06.2015
13:54

Izađite na terasu pozdravite sprsku rasu
Izađite na balkone pozdravite šampione ! POMOZI BOŽE !!

avatar
Amar Zo
Wednesday, 17.06.2015
13:50

Zasluzili su apsolutno , kao i sampionska generacija koju je predvodio Mitar