Srbijo, ne brini, imaš ''super tipa'' za selektora! A kad to kaže takva legenda...

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.09.2019.
10:06
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Kakav podstrek za Ljubišu Tumbakovića pred debi na klupi ''Orlova''!

Epa/Boris Pejović
Epa/Boris Pejović

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije u subotu (20:45h) protiv Portugala na stadionu ''Rajko Mitić'' nastavlja takmičenje u kvalifikacijama za Evropeko prvenstvo, ali pod vođstvom novog selektora Ljubiše Tumbakovića, koji je nasledio Mladena Krstajića.

Popularni ''Tumba'' je već napravio nekoliko važnih poteza uoči duela sa Ronaldom i drugovima, vratio je u reprezentaciju Milivojevića, Nastasića i Maksimovića, na koje prethodni selektor iz različitih razloga nije računao u poslednje vreme, pa se može reći da je naš nacionalni tim sada pojačan u odnosu na početak kvalifikacija.

Posle odlaska Krstajića, a u iščekivanju izbora novog selektora, kao jedan od kandidata pominjao se i Dragan Stojković Piksi, trener kineskog Gvangžua R&F, ali u razgovoru za ''Novosti'' on uverava da ta priča nije bila realna. Objasnio je i zbog čega.

''Nije pitanje da li ja hoću ili neću, moraš da shvatiš u kakvoj sam situaciji. Nisam bez posla, slobodan strelac. Ako si vezan ugovorom koji nije mali, ne možeš da kažeš neću više, vraćam se u Srbiju. To se graniči sa ludošću. Prvo treba objasniti porodici zašto to radiš.

Na kraju, profesionalci smo i radimo za novac. Bilo je nerealno, to sam i objasnio ljudima iz FSS. Ako neko ne veruje, jedino da pokažem ugovor i kažem mu budi na mom mestu i donesi odluku'', objašnjava Piksi.

On veruje da su čelnici FSS na kraju doneli dobru odluku, da je Tumbaković kvalitetan stručnjak i s tim u vezi je izneo još niz komplimenata na Tumbinu adresu.

''Tumba je super tip, iskusan trener, intelektualac, pametan čovek. Ali, on neće igrati 7. septembra protiv Portugala, već igrači. Oni moraju da iznesu najveći teret. Što je najgore, ta utakmica je biti ili ne biti. Mora da se dobije'', istakao je Stojković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 03.09.2019
11:59

Piksi hvala ti na podrsci nasoj Reprezentaciji, ali sa ovakvim ljudima u FSS nama spasa nema.

avatar
REVØLT
Tuesday, 03.09.2019
10:10

Zasto niko nije pozvan umesto Pavkova? Prijovic ili Djurdjevic?

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 03.09.2019
17:16

Zato što je Pavkov nezamenjiv.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 04.09.2019
21:13

Nezamenjiv jer Boaći i Tomane nemaju pravo :D

avatar
REVØLT
Tuesday, 03.09.2019
22:33