Srbija zakazala prijateljsku sa učesnikom Mundijala?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 18.10.2017.
18:12
Izvor: Sportske.net

Ako je suditi na osnovu informacija koje stižu iz Azije reprezentacija Srbije zakazala je prvi prijateljski meč u novembarskom terminu.

Epa/Andrej Cukic
Epa/Andrej Cukic

Povezane vesti

Reprezentacije koje su ostale bez plasmana na Mundijal ili su svoj posao oko odlaska na planetarnu smotru već završile u novembru će imati priliku da igraju prijateljske utakmice.

Ranije je najavljeno da će reprezentacija Srbije iskoristiti priliku da odigra dva kontrolna meča ali nije bilo zvaničnih informacija oko toga koga će "Orlovi" izabrati za protivnika.

Prethodnih dana bilo je reči da FSS traži protivnike u Aziji, a izgleda da je danas dogovoren prvi prijateljski meč za novembarski termin.

Portal koji se bavi fudbalskim dešavanjima u zemljama Bliskog istoka preneo je vest da je Fudbalski savez Irana danas dogovorio prijateljske utakmice sa Srbijom i Venecuelom!

Iran je jedna od 23 reprezentacije koje su već overile plasman na Svetsko prvenstvo, a radi se o selekciji koja je trenutno bolje rangirana od Srbije na FIFA rang listi.

Reprezentacija Irana obezbedila je plasman na Mundijal kao prva u Grupi A azijskog dela kvalifikacija sa 22 osvojena boda, bez poraza i uz samo dva primljena gola.

Radi se o selekciji koja je učestvovala na četiri Svetska prvenstva i koja je 1998. godine bila rival Jugoslaviji u okviru grupne faze takmičenja kada joj je presudio Siniša Mihajlović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
England
Thursday, 19.10.2017
14:51

Svilar-Lazovic-Veljkovic-Milunovic-Pejcinovic-Obradovic-Nemanja Maksimovic-Sergej-Zivkovic-Radonjic-Djurdjevic. Taman da blindiramo Sergeja i Svilara i da vidimo sta mogu igraci koji su manje igrali u kvalifikacijama.

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Wednesday, 18.10.2017
19:10

Bolje oni nego Kina, to je sigurno, i to mnogo bolje...

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 18.10.2017
18:19

Dobra provera , jedna od boljih repki Azije