Srbija u borbi za Minjinu pobedu, i sportisti se uključili u akciju!

Autor: Darko Mitrović
petak 04.12.2020.
23:53
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Očekuje se da večeras značajna sredstva budu prikupljena.

Epa/Armando Babani
Epa/Armando Babani

Povezane vesti

U poslednjih nekoliko meseci pokrenuto je nekoliko akcija za lečenje dece koja boluju spinalne mišićne atrofije, za čije lečenje su neophodna ogromna finansijska sredstva.

Juče je objavljeno da su sredstva za lečenje Anike Manić prikupljena, a večeras se Srbija ujedinila da se neophodan novac što pre skupi i za lečenje Minje Matić.

Najnoviju akciju sa ciljem da Minja pobedi pokrenula je pevačica Marija Šerifović, koja večeras održava humanitarni koncert na onlajn platformi Youbox, uz apel za slanje SMS poruke sa brojem 845 na 3030, a prema poslednjim informacijama preko 600.000 ljudi prati ovaj koncert.

Da akcija bude uspešna, veliki doprinos su dali i naši sportisti, a kako večeras prenosi ''Telegraf'', nekolicina njih je uplatila značajna sredstva.

''Prvi koji su odreagovali bili su Nemanja Matić i Nemanja Nedović koji su odmah donirali 1.2 miliona i 240.000 dinara. Takođe, malo kasnije je Aleksandar Kolarov upaltio 1.300.000 dinara, dok je Luka Jović uplatio 236.000, a Lazar Marković 50.000'', navodi ''Telegraf''.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke