Srbija opet bez Sergeja?!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 02.11.2019.
10:16
Izvor: Sportske.net

Italijani pišu da mu nije stigao poziv za novembarske mečeve...

Beta/AP Photo/Andre Penner
Beta/AP Photo/Andre Penner

Povezane vesti

Sergej Milinković Savić nije bio na spisku selektora Tumbakovića za mečeve u oktobru. Dobio je poštedu, imao je i neke problem sa zubima, pa je čak otišao i na mini-operaciju.

Selektor ga je poštedeo, ali danas "Korijere delo Sport" piše da SMS nije još dobio poziv za novembar. Jasno da ima još desetak dana do okupljanja za mečeve sa Luksemburgom i Ukrajinom, ali igrače obično ranije obaveste, selektor će tek saopštiti spisak.

U Laciju se nadaju da poziv neće ni stići, kako bi Inzagi imao Milinković-Savića na treninzima. Rimljani su bili ljuti u septembru kada je Sergej otišao i nije igrao u prvom meču, a spekuliše se da SMS nikada ne igra dobro za reprezentaciju kao u Laciju.

Srbija nema šansu da direktno ode na prvenstvo, ali zbog trijumfa u grupi Lige Nacija, imaće priliku u baražu. Možda rezultatski dueli sa Luksemburgom i Ukrajinom nisu bitni, samo nije jasno gde će drugo Tumbaković uigravati tim, jer je sledeći termin krajem marta kada su na programu utakmice baraža.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Raky_b
Saturday, 02.11.2019
15:21

Nije bas da ce nam faliti.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 02.11.2019
13:05

Kokeza odlazi!

avatar
REVØLT
Saturday, 02.11.2019
12:08

Ovo je strasno, sta vi ljudi radite?! Videli da se decko nije prodao pa im vise ne treba plen oko kojeg su se glozili sa Muslinom. Neka zove Djuricica.