Srbija očarana Stevanovićem! (TVITOVI)

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 18.08.2019.
21:09
Izvor: Sportske.net

Večeras se priča o vunderkindu...

Partizan/Miroslav Todorović
Partizan/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Igra će se zaboraviti, rezultat ostati upamćen, ali ko zna, možda se za nekoliko godina neko priseti ove večeri kada je Filip Stevanović nagovestio da će postati veliki igrač.

Sa dva gola je blistao protiv Rada, a navijači Partizana su u transu.

Odmah je stigla poruka upravi da ne pomišljaju da ga prodaju, a nadaju se i da će ostaviti dubok trag u srpskog fudbalu...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 18.08.2019
22:11

Da Partizan ima Upravu koja bi napravila klub Partizan bi mogao Strahinju i Filipa da proda za oko 50M € za par sezona. Igrači koji uđu u prvi tim sa 16-17 godina moraju najmanje 3 sezone da odigraju u prvom timu da bi klub dobio i igrački i finansijski ono što zaslužuje od njih, a ne da ih prodaje posle maksimalno godinu dana u prvom timu. Nema prodaje - Uprava napolje!

avatar
Consigliere 1927
Sunday, 18.08.2019
23:18

Hhahahahah pa vidi vi 50 miliona ne mozete da dobijete ceo klub da prodate zajedno sa stadionom koji ni nije vas!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 20.08.2019
18:58

Ove koji su hteli da otmu stadion Partizanu da ne staju pred Višim sudom već da idu do Strazbura, a Partizan stadion je do tada Parizanov ahahaha. Pa ne možemo da dobijemo 50M € za ceo klub kada su dugovi preko 20M €, ali za Strahinju i Filipa bismo mogli da nisu viši interesi poslušnika u pitanju.

avatar
magister
Monday, 19.08.2019
14:52

Slično pišem poslednjih par godina. Rana prodaja ni za koga nije dobra. Prvo za igrače, koji uglavnom budu zaustavljeni u razvoju, jer nigde ne mogu da dobiju status i prilike koje imaju u matičnom klubu, onda za Partizan, jer on nikako ne uspeva da napravi kontinuitet tima, pa da ostvari rezultat, a o finansijskom aspektu da i ne govorimo. Konačno, i oni koji kupe takve igrače, često se preračunaju, jer samo retki igrači uspeju da i u novim uslovima dođu do nivoa za koji su rođeni i stvarani u Partizanu.

U pravu je i mafijaški savetnik (consgliere 1927), da prodamo sad sve što Partizan ima ne bismo možda dobacili mnogo preko 100m. U tome i jeste problem, što kad bi se Partizan (ali i Zvezda) prodavali na tržištu po trenutnoj vrednosti, klubovi bi otišli u bescenje. Pogotovo Partizan koga ova dvojica VV (izostaviću Vuletića) sistematski urušavaju.

avatar
RG VILI
Monday, 19.08.2019
09:39

Ni vas stadion nije vas , tako da .....

avatar
Milos Ilic_fb1
Sunday, 18.08.2019
21:40

Ovaj poslednji komentar zvuci lepo, ako se nasi odreknu igranja evrope i evro kupova. Lepo bi bilo da igramo samo sa svojom decom, i klincima koje dovodimo sa strane pa skupo prodajemo ali to nije realno

avatar
Consigliere 1927
Sunday, 18.08.2019
23:19

Moze al da vam igraju protiv ovih ekipa koje se moraju sklanjati...

avatar
magister
Monday, 19.08.2019
14:54

Pretpostavljam da bi koncept Partizana, u ovom trenutku, morao biti poput Ajaksovog. Ali to podrazumeva stalno dokazivanje i rezultat. To znači, kombinovanje supertalenata i nekoliko iskusnih čvrstih igrača, pa tako ostvarivanje rezultata, a samim tim i postizanje bolje cene na tržištu. Partizan sa Savom sad verovatno ide ka tome. Hajde da budemo strpljivi i da se nadamo da će uspeti (ja sam par puta gubio strpljenje, smiriću se).