Srbija ''na pravom putu''?

Autor: Beta Beta
četvrtak 15.10.2020.
08:21
Izvor: Beta

Slažete li se?

EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU
EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

Povezane vesti


Srpski fudbaler Filip Đuričić rekao je da žali zbog ispuštene pobede protiv Turske, ali da se vidi pomak u odnosu prema igri i da je reprezentacija na pravom putu pred najvažniju utakmicu sa Škotskom.

"Igrali smo dobro, nastavili ritam u kom smo bili protiv Norveške. Ostaje žal zbog toga što nismo pobedili, ali vidi se pomak, pre svega u odnosu.

Na pravom smo putu, ova izgubljena dva boda treba da nam posluži kao škola za ono što dolazi.

Imamo kvalitet i mislim da ljudi počinju polako da veruju u nas, što je najbitnije", rekao je Đuričić za Sportklub posle utakmice u Istanbulu.

Upitan za svoje izdanje, Đuričić je kazao da je tim najbitniji.

"Ovo je reprezentacija i pojedinac je manje bitan. drago mi je zbog toga što sam se nametnuo. Zadovoljan sam kako sam igrao, iako sam za nijansu mogao bolje. Bitno je da idemo korak po korak i da dođemo do željene forme kada bude najbitnije, a to je protiv Škotske", kazao je Đuričić.

Srbiji 12. novembra sledi utakmica protiv Škotske u Beogradu, u baražu za Evropsko prvenstvo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
G4L
Thursday, 15.10.2020
11:42

Ah taj čuveni pomak u igri. 15 godina slušamo o tom pomaku koji ja stvarno nikako ne vidim.

avatar
Algebrons
Thursday, 15.10.2020
08:53

Da. Ova igra je miljama daleko od one prošlogodišnje, ili sa SP. Jedino ostaje još da se proteraju repovi starog mentaliteta - Kolarov koji ima defanzivno zalaganje 0, Milivojević koji je ultranetalentovan zadnji vezni čije je razumevanje same igre na izuzetno niskom nivou, naročito ofanzivno; Tadić takođe upada u tu grupicu jer toliko uspori ceo tim da je to jezivo, plus na sve on ima 32 godine, a nije top klasa igrača pa da se trpe godine, treba spremati mlađe za nadolazeće akcije. Poslednja stvar koju treba iskoreniti jeste Dmitrović na golu, dobar je to golman, ali njega proganja to da mora primiti gol iz prvog ozbiljnog šuta, iako nije kriv za gol, plus voli da zvizne loptu na punu više nego leba da jede, previše je to sve Stojkovićevski - budi te duhove prošlosti. Ostaje još da Živković uhvati takmičarski fudbal, da se Kostić oporavi (mada je Ristić vrlo verovatno korisniji po ovu ekipu), te da dobijemo krštenog komandanta odbrane koji će gospodariti srcem iste umesto Mitrovića (koji je verovatno dobar mladić, ali ruku na srce nije kalibar da bude mozak odbrane).

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 15.10.2020
08:42

PoslužE. Mi ćemo biti na pravom putu samo pod uslovom da ne bude više nekog preteranog ''mešanja karata'', moramo da znamo i imamo sigurnih osam-devet startera, a već sad vidim da se ne zna ko će nam braniti što bi moralo da bude rešeno...

avatar
Zauvek Plavac
Thursday, 15.10.2020
09:11

Ja mislim da se zna - Rajković. On se odlično pokazao protiv Norveške i Mađarske(uprkos primljenom golu za koji je najviše kriv Gaćinović), ako bude održavao formu nemamo brigu narednih 10 godina oko golmana.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 16.10.2020
21:16

I ja bih njemu dao makar minimalnu prednost.