Srbija bez kapitena u Budimpešti, Inter "zakuvao" Tumbakoviću pred meč sa Škotima?

Autor: Ivan Cvetković
subota 14.11.2020.
20:33
Izvor: Sportske.net, Sport klub

Postoje indicije...

EPA-EFE/Fredrik Varfjell
EPA-EFE/Fredrik Varfjell

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije stigla je u Budimpeštu gde je očekuje duel sa selekcijom Mađarske u okviru Lige nacija.

Sport klub prenosi obaveštenje FSS da su "orlovi" otputovali bez kapitena Aleksandra Kolarova koji se vratio u svoj klub Inter.

Iskusni fudbaler nije igrao u porazu od Škotske zbog povrede, a isti izvor prenosi da postoji mogućnost da su upravo "neroazuri" uticali na odluku selektora Ljubiše Tumbakovića da Kolarova ostavi na klupi.

On neće igrati ni protiv Rusije u Beogradu, tako nešto smo viđali i ranije kada su se naši reprezentativci vraćali svojim klubovima pre završetka obaveza sa nacionalnim timom.

Mnogo se govori i o tome da bi Aleksandar Kolarov mogao da završi reprezentativnu karijeru pošto Srbija nije uspela da se plasira na EURO na kojem je fudbaler Intera želeo da nastupi.

Utakmica Mađarska - Srbija igra se sutra od 20.45.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Matrix
Saturday, 14.11.2020
23:56

Kod nas vlasnici pecenjara, auto perionica, dobijaju ovako vazne funkcije. Ovde se svako kriticko misljenje i struka satiru. Pa to i igraci i cela zemlja vidi. Zasto bi se iko trudio? Ne treba nikog da cudi ovo. Propast svega ovde, zasto ne i fudbala...

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 14.11.2020
21:51

Iako mi je drago sto najverovatnije nece postati rekorder po broju nastupa, sramota je ako se Inter umesao i uticao na to da ne igra.