Srbi u Grčkoj briljiraju, šta o tome kaže Tumbaković?

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 24.09.2020.
15:57
Izvor: Sportske.net

Hoće li neko od njih uskoro dobiti šansu?

Twitter/@PAOK_FC
Twitter/@PAOK_FC

Povezane vesti

Trojica srpskih fudbalera briljiraju u Grčkoj.

Gol PAOK-a brani Živko Živković, njegov prezimenjak Andrija je odmah po dolasku u klub pokazao da će biti veliko pojačanje solunskih "crno-belih" pošto je već postigao dva gola i upisao asistenciju, dok je golgeterski raspoložen i Lazar Ranđelović u dresu Olimpijakosa.

Njih na najnovijem spisku selektora Srbije Ljubiše Tumbakovića nema, pa je iskusni stručnjak objasnio i zbog čega.

"Jako dobro poznajem prvu dvojicu apostrofiranih, i Živka i Andriju Živkovića, veliki su potencijal, pratimo ih obojicu. Malo bi bilo neprofesionalno da Andrija koga cenim kao igrača i koji će sigurno biti na spisku u budućnosti kada bude u formi, bude sada tu. Odgovor je u tih 20 dana koliko je u novom klubu, on će biti brzo na spisku", kazao je Tumbaković.

baner

"Živko Živković je isto evidentiran, tu je, ali mi imamo tri golmana za spisak, a sada smo dodali i Nikolića koga smo hteli da vidimo, biće prilike i za Živka Živkovića".

Stručni štab reprezentacije prati i igre Ranđelovića.

"Mali Ranđelović, njega isto pratimo, on ima specifičnu ulogu u svom klubu, sigurno da će i on dobiti šansu, neka nastavi da igra ovako kako igra, vrata reprezentacije su mu otvorena", smatra selektor.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke