"Srbi nisu problem, pobedićemo u Beogradu"

Autor: Ivan Cvetković
utorak 17.11.2020.
13:47
Izvor: Sportske.net

Bolna istina ili prilika za motiv više?

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Bivši ruski fudbaler Jurij Gavrilov istakao je pred susret poslednjeg kola Lige nacija između Srbije i Rusije da "zbornaja" ne bi trebalo da ima problema da pobedi "orlove".

"Dobro je što je Srbija odigrala nerešeno sa Mađarskom. To nam odgovara. U poslednjem kolu igramo sa Srbijom i mislim da ćemo dobiti taj meč bez mnogo napora. Iskreno, ne mogu ni da zamislim opciju da ne dobijemo meč u Beogradu. Srbija u ovom momentu nije konkurentna ekipa, slaba je. Govorim na osnovu onoga što sam video od nje u poslednjih nekoliko utakmica. Potrebno je samo biti miran i dobro se pripremiti za meč, na kraju će sve biti dobro", smatra bivši as Dinama, Spartaka i Lokomotive iz Moskve.

Rus je istakao i da Srbija nije na nivou rivala u grupi, Turske i Mađarske.

"Potpuno verujem u naš tim. Srbi nam neće biti problem. Pobedićemo i osvojićemo prvo mesto u grupi Lige nacija. Da odlučujući meč igramo protiv Mađarske ili Turske, ne bih bio tako siguran. Oni su na istom nivou sa nama. Srbija nije. Fali im nekoliko lidera tima, jer su odlučili da više ne igraju za reprezentaciju", kazao je bivši reprezentativac SSSR.

Meč u Beogradu na programu je u sredu od 20.45.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Wednesday, 18.11.2020
09:16

Da mi u Srbiji gledamo tako na stvari, znači realno, bez lažnog uzdizanja, bez menadzerskog uticaja, bez političkog mešanja u sport, možda bi sada bili mnogo iznad trenutne situacije. Ali to smo mi, od svih struktura gore nabrojanih pa do novinara, gde niti jedan ne bi smeo napisati sta ovaj Rus reče...

avatar
Dr fudbala Miloje
Wednesday, 18.11.2020
08:16

Човек је пун самопоуздања јер зна ко нам је селектор.

avatar
Dorotej
Tuesday, 17.11.2020
17:04

Dobiće bez mnogo napora? Možda neće biti tako. Nisu ni Rusi ne znam šta. Sa svima u grupi smo igrali egal i ako smo bodovno tanki. Tumbaković neka izmeša sastav. Treba nam nova energija, momci koji hoće da se bore. Neka proba od početka sa Mladenovićem, Ristićem, Pavlovićem, Zdjelarom, Grujićem, Vlahovićem i Jovićem u napadu. Gaćinovića ne mogu da vidim, Maksimović je fitilj od igrača. Samo da ne vraćaju loptu golmanu. Neka prilaze zadnji vezni da je prime da mogu da organizuju napad. Ne moramo baš da se unapred predamo, da se skinemo.

avatar
adidas forever
Tuesday, 17.11.2020
16:26

Niko i ne može da zamisli opciju da Rusi ne dobiju meč u Beogradu.

avatar
Mangus
Tuesday, 17.11.2020
16:12

Sta je tacno pogresno rekao? U jednom od vaznijih meceva decenije nasi igraju kao da su jucr iz kome izasli.
Sta ocekivati za jednu prakticno nebitnu utakmicu?

avatar
Marko HM
Tuesday, 17.11.2020
15:15

Čovek nas opisa do tančina.

avatar
Младић
Tuesday, 17.11.2020
15:05

Свака му је на месту!