Srbi, hoćemo golove i u reprezentaciji!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 10.11.2014.
10:54
Izvor: Sportske.net

Velika većina reprezentativaca Srbije se nalazi u izvrsnoj formi, nekoliko njih je i postizalo golove prethodne nedelje. Očekujemo da barem neko od njih to i ponovi u meču sa Danskom...

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Srbija je do sada u kvalifikacionim utakmicama za EP u Francuskoj na jednoj i po utakmici postigla samo 1 gol protiv dve najslabije ekipe u grupi (gledano po renomeu i kvalitetu igrača), nije dobro izgledalo posebno u napadu, iako su se naši reprezentativci i tada nalazili u fantastičnoj formi.

U ovom trenutku, rekli bi smo da su u još boljoj, barem ako gledamo golgeterski učinak u prethodnih 7 dana.

Aleksandar Mitrović je, čini se, u odličnoj formi. Nakon što je postigao gol protiv Arsenala za izjednačenje u poslednjim trenucima meča na "Emiratima", juče je postigao i gol protiv Genta čime je načeo goste u pobedi Anderlehta od 2:0.

Mitrović je do sada postigao 7 golova u prvenstvu Belgije, Diabi iz Muskrona mu beži samo dva gola.

Filip Đorđević odlično gura u Italiji, postigao je gol Empoliju kojim je smanjio na 2:1, bio je to odličan udarac glavom. Ako pogledamo listu strelaca italijanske Serije A, videćemo ga na 4. mestu, zajedno sa Hondom, Iguainom i Di Nataleom, a ispred su samo Tevez, Kaljehon i Ikardi.

Imaće Advokat težak posao kada je reč o odluci koga staviti u sam napad.

Nemanja Gudelj se, takođe, nalazi u golgeterskoj formi, iako igra na poziciji zadnjeg veznog. Kapiten AZ Alkmara je postigao fenomenalan gol ovog vikenda. Prošle nedelje je poslao bombu u mrežu protivnika, ove smo videli fenomenalan lob udarac.

da ćemo ga gledati u meču protiv Danske u petak od 20:45 na poziciji zadnjeg veznog pored Nemanje Matića.

Nemanja Matić i Branislav Ivanović prosto dominiraju u Čelsiju, a srpski internacionalac na poziciji zadnjeg veznog nastavlja da oduševljava sve u Engleskoj. On je u meču Lige šampiona protiv Maribora postigao gol kojim je Čelsi ostao neporažen.

Dušan Tadić je među najboljim asistentima na kontinentu, njegov Sautempton briljira, pa se upravo od njega očekuje da pokaže svu svoju lucidnost i da bude glavna pretnja na sredini terena neugodnim Dancima predvođenih fudbalerom Totenhema, Eriksenom.

Golove su postizali i pojedini fudbaleri koji očekuju poziv selektora reprezentacije, a koji se nisu našli ovog puta među odabranima da brane boje Srbije. Prevashodno mislimo na Adema Ljajića, koji je postigao fantastičan gol u meču sa Torinom. Golove su još postizali i Milan Vilotić i Milan Gajić za Jang Bojs, Marko Šćepović koji je gol postigao u stilu Filipa Inzagija, kao i Nemanja Tomić koji sve češće dobija priliku od kako je Genčlerbirligi zamenio trenera.

Sve u svemu, kako da ne očekujemo golove kada ih naši reprezentativci postižu mnogo jačim odbranama od danske odbrane koju predvode Bjenad i Kraer, fudbaleri koji nastupaju za Tvente i Lil. Na desnom beku je protiv Jermenije počeo Ankersen, fudbaler Salcburga, dok je levo igrao Boilesen, standardni fudbaler Ajaksa.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Faithless
Tuesday, 11.11.2014
08:20

Tadic uopste i ne igra na kontinentu, nego na ostrvu...

avatar
Čika Marko
Monday, 10.11.2014
18:30

Nama kao narodu ne treba mnogo da nas nešto usreći ali nam takodje ne treba mnogo da nas nešto razočara. Tako da nam ne treba puno golova, nego važna je pobeda. Nerešen rezultat će dovesti opet do pljuvanja igrača i same igre.

Da ne pomišljam šta će biti ako izgubimo !??!

avatar
Čika Marko
Monday, 10.11.2014
15:51

Samo da upisemo tri boda i bice dobro.....

avatar
Barça el honor
Monday, 10.11.2014
13:02

kakve igrace imamo pa treba ove dance lagano da pobedimo ali to dosta teze ide kada pocne utakmica

avatar
Monday, 10.11.2014
13:01

Uparite Mitrovica i Skuletica i bice golova.

avatar
Kucky Dog
Monday, 10.11.2014
12:39

Osećam da će sad da proradi čuveni srpski inat !

avatar
bvb
Monday, 10.11.2014
12:19

gledajuci sta nasi reprezentativci rade u svojim klubovima, mi bi trebali da lagano pobjedimo dance. samo se nadam da ce advokat konacno pogoditi taktiku i odabir igraca za sam mec

avatar
Povratak kralja PM 8
Monday, 10.11.2014
12:01

Napred Srbija!