Sramota užasava fudbalsku Srbiju, trener polomio nos igraču?!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 03.12.2019.
09:16
Izvor: Sportske.net

Haos na terenima u Srbiji.

prodirectsoccer.com
prodirectsoccer.com

Povezane vesti

Utakmica omladinaca, Trstenik je ugostio ekipu Bora, a trener domaće ekipe Bratislav Jovanović, pesnicom je udario u lice protivničkog igrača Alena Dervišija, prenose "Novosti".

"Trener me je izveo iz tima pred kraj utakmice, a ja sam pored terena bodrio svoje saigrače. Krajičkom oka, uspeo sam da vidim trenera protivničke ekipe kako mi ubrzano prilazi i sledeće čega se sećam je da sam dobio udarac u lice", kaže Derviši za "Novosti".

"Utrčali su roditelji i deca, jer je nastao opšti metež. Došla je i policija, koja je sprečila veći sukob. Ono što me je zaprepastilo jeste da su omladinci Trstenika jedva obuzdali svog trenera, koji je želeo da nastavi sa tučom", rekao je Alenov otac Tefik.

Mladić ističe i da su mu u Boru konstatovali polomljenu hrstavicu nosa i blagi potres mozga.

Nakon incidenta oglasio se i Bratislav Jovanović koji će sigurno odgovarati.

"Kod mene deca na treningu ne smeju da psuju, isterujem ih zbog toga sa terena, pokušavam da ih vaspitavam. To je bio neki afekat, ja sam njemu udario šamar i ništa više. Niti sam ga udario pesnicom, niti sam ga tukao. A to što je meni dečko rekao u lice, pas sa maslom ne bi pojeo. Za to postoje i svedoci i ukoliko dođe do suda, svakako ću se braniti. Ne bežim od toga da sam mu udario šamar, svestan sam da sam pogrešio", kaže trener Jovanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The_Matrix
Tuesday, 03.12.2019
12:15

Ukoliko dodje do suda??

avatar
Ovono
Tuesday, 03.12.2019
10:36

Ling ping long im je utro put i dao svetao primer. Ovaj je to malo razradio u naletu inspiracije. Sve u svemu mi smo ozbiljan raspad od nacije. Iskreno mi je zao ono malo normalnog sveta.