Sramota - Lazović iz novina saznao da više nije kapiten!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 23.01.2015.
21:16
Izvor: Sportske.net

Mnogo je pogrešnih koraka u minulim godinama načinjeno na "Marakani" ali to da dosadašnji kapiten ekipe iz novina saznaje da je ostao bez trake samo govori koliko u Zvezdi više ne vode računa o reputaciji kluba.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda dobio je sredinom nedelje na izmaku novog kapitena, četvrtog od početka sezone što se verovatno nikada do sada nije dogodilo u istoriji kluba.

Traku je na početku sezone nosio Nenad Milijaš ali je usled njegovog prelaska u Manisu istu nasledio Nikola Mijailović. Priču o tome zašto je Mijailović ostao bez trake nećemo potencirati ovde premda je jednako sramotna kao i ova koju je obelodanio Darko Lazović.

Brzonogi Čačanin poneo je kapitensku traku bivšeg prvaka Evrope na nekoliko mečeva u završnici jesenjeg dela sezone ali mu je ona tokom priprema oduzeta a da ga o tome niko nije obavestio!?

"Malo me je pogodilo što sam za gubitak kapitenske trake saznao iz medija. Ovde sam dugo godina i mislim da sam zaslužio da mi se drugačije kaže" rekao je Darko Lazović za "Novosti".

Momku koji je uvek imao razumevanja za klub i to dokazivao na delu niko od čelnika kluba ili članova stručnog štaba nije preneo to da će kapitenska traka preći na ruku Aleksandra Lukovića koji se u zimskom prelaznom roku vratio u klub.

Bez namere da ulazimo u kadrovske odluke stručnog štaba FK Crvena zvezda ne možemo a da ne primetimo da se vernost ne vrednuje previše u klubu sa "Marakane".

Prvo je momak koji je svoj novac ulagao u klub zbog suspenzije ostao bez kapitenske trake a onda je Darko Lazović doživeo sličnu sudbinu da bi traka bila data Aleksandru Lukoviću koji je povratak u Zvezdu odlagao dok nije dobio i poslednju paru od Zenita.

"Imam odličan odnos sa Lukovićem, on je veliki igrač, veliki čovek i siguran sam da će mnogo pomoći mladim igračima da budu još bolji. Nemam ništa protiv njega, niti ikoga drugog, samo kažem da mi je krivo što mi to nije rečeno, nego sam pročitao" poručuje Lazović.

Nakon svega što se dogodilo nije teško vratiti se na početak priče i konstatovati da je finansijska kriza u Zvezdi izazvala i krizu u profesionalnom odnosu prema onima koji se na terenu bore za interese kluba.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke