SPREMNI SU! Ostala je još samo jedna Đukićeva briga

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 22.02.2018.
12:02
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Dve dobre vesti iz Partizana pred revanš sa Viktorijom, treću čekamo večeras od 19 časova.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Kako se bliži početak meča na ''Dosan Areni'' u Plzenju, atmosfera u Partizanu je sve bolja, a razlog tome je činjenica da su i Saša Zdjelar i Ognjen Ožegović spremni za večerašnji okršaj sa Viktorijom.

U razgovoru sa Željkom Pantićem za ''Partizanov vesnik'', Saša Zdjelar je to i potvrdio.

''Super. Prošla je povreda, i dalje radim na jačanju tog mišića, ali sam spreman za utakmicu da pomognem Partizanu da prođe dalje'', naglasio je vezista crno-belih.

Pantić ga je podsetio na letošnje Partizanovo gostovanje u Mađarskoj, kada je Partizan izborio plasman u Ligu Evrope pobedom nad Videotonom od 4:0.

''Utakmicu protiv Videotona nisam gledao, ali se nadam da će rezultat biti isti'',
jasan je Zdjelar.

''Mislim da je ekipa spremna, da smo svi svesni kakav uspeh možemo da napravimo. Nadam se da se nećemo mučiti kao protiv Dnjepra pre 13 godina, ali neka ga da i Stojke u 87. minutu ako treba, samo da prođemo dalje'', istakao je Zdjelar.

Sličnu poruku šalje i napadač Ognjen Ožegović, čiji je gol protiv Jang bojsa i doveo Partizan u ovu fazu takmičenja.

''Drago mi je što sam uspeo da se oporavim za ovu utakmicu, što ću moći da pomognem saigračima. Odlična je atmosfera u ekipi, znamo šta su mane, šta kvaliteti protivnika, ali spremni smo. Molim Boga svaki dan da prođemo dalje.

Kao što i naš šef kaže, mi nismo tim koji može da živi od pojedinaca. Partizan ne može da igra Evropu pojedinačno, to je viši nivo, gde treba da budemo svi kao jedan, da se ističemo timskim duhom i to je ključni segment zahvaljujući kom treba da prođemo dalje'',
poručio je Ožegović.

Oporavio se i štoper Bojan Ostojić, pa ostaje još neizvesnost oko nastupa Miroslava Vulićevića na poziciji desnog beka, nadamo se da ćemo i u njegovom slučaju večeras čuti dobru vest.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 22.02.2018
13:46

Igrace i Vule!

avatar
Maximovic
Thursday, 22.02.2018
13:29

Moze I stojke u 87 min ali samo ako do tad vodite 4:0. Nemojte samo do tad da gubite pa da se nerviramo I kidamo zivce jer ova ekipa nije jaka I uz malo vise samopostovanja I hrabrosti mozete da je nakantate sa par golova veceras. Srecno crno bela porodico veceras.

avatar
Thursday, 22.02.2018
13:27

Sto mrzim tu rec -sef-.