Sprema se novi odlazak, Partizan će morati da dovede još jednog napadača?

Autor: Darko Mitrović
subota 14.07.2018.
19:18
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Ako se najnovije najave obistine, crno-beli će imati baš sužen izbor u napadačkim redovima.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Početak ove nedelje obeležio je odlazak najboljeg strelca crno-belih iz prošle sezone, Kamerunca Leandra Tavambe u saudijski Al Tavun, a već sada se najavljuje i rastanak sa još jednim od napadača iz prošle sezone - Ognjenom Ožegovićem.

Posle angažovanja Nemanje Nikolića i Rikarda Gomeša ovog leta, Ožegović je pao u drugi plan i već se aktivno radi na realizaciji njegovog transfera u inostranstvo.

Na tu temu se u izjavi za ''Telegraf'' oglasio njegov menadžer Radojica Božović, koji je otkrio da za Ožegovića ima interesovanja sa više strana, da bi sve moglo da se konkretizuje za nekoliko dana, ali i da još uvek nije ništa napismeno dobio.

Ipak, kako sada stvari stoje, napadač Partizana bi uskoro mogao u italijansku Seriju B.

''Čini mi se da je najbolja ponuda stigla iz italijanske Serije B, ne mogu da otkrijem ime kluba, takav je dogovor. Utanačili smo dosta detalja, čekamo da se sve to prenese na 'hartiju' i stigne kao zvanična ponuda u narednim danima. Radi se o ambicioznom klubu, koji želi plasman u Seriju A, a i sa finansijske strane je, za sada, nadmašio sve ostale'', objašnjava Božović.

Ukoliko i Ožegović ode, a imajući u vidu nedefinisan status mladog Đorđa Jovanovića, Partizan bi u napadu ostao samo sa pomenutom dvojicom novajlija, koji tek treba da pokažu da li su prava pojačanja za Partizan. Doduše, tokom proleća je i Đorđe Ivanović igrao u špicu, ali to bi bilo neko alternativno rešenje.

S obzirom da je sportski direktor Ivica Iliev već naglasio da će novi dolasci zavisiti od odlazaka, za očekivati je i još jedno pojačanje u napadačkim redovima, opet pod uslovom da dođe do rastanka sa Ožegovićem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Saturday, 14.07.2018
22:39

Prodavati i dovoditi navrat nanos, što je postala praksa Partizana - proizvodi logične posledice, ali se to nekako zamaskira pričama o sudijama i raznim glupostima. Ako Ožegović ode - treba obavezno zadržati Đ. Jovanovića i - dati mu pravu šansu, jer deluje da je bolji, od dovedenih pojačanja. Pa kad jednom odu ovi što uništavaju Partizan, tad krenuti od ovog fantastičnog omladinskog tima kao osnove i pojačavati ga s postojećim igračima i dovesti nekog, uz prodaju većine. Uspostaviti tada novi sistem, i zadržavati sopstvene bisere, bar do 23. godine.

avatar
Volem Vosu
Sunday, 15.07.2018
00:21

Srbija je ovo, probudi se.

avatar
svojnasvome
Saturday, 14.07.2018
19:33

Jedini koji vredi od svih je mali Jovanović i vredelo ga je istrpeti.....ovo sa pravljenjem špica od tawambe koji to nije, pa onako agresivan bombaš na promociji ozegovica sad je sam sebi izjeo.....jer jedva čeka da mu vidi ledja, platio Nikolića a ovaj Ricardo I'll kako već došao džaba.....kao i desni bek kao i spanać. Da valjaju ne bi bili džaba Il bi ih drugi uzeli, da naši vrede prodali bi nešto a ne da imamo 40 igrača na platnom spisku....to je proizvod rada bombasa i dok ovoliki nivo neznanja i kao nikad do sada politike vodi partizan ima samo nazadovanja.....mada možda je to ustvari i cilj

avatar
NS SHADOW
Saturday, 14.07.2018
20:20
avatar
Младић
Saturday, 14.07.2018
21:13

Добар је и Рикардо.За све остало се слажем.

avatar
NS SHADOW
Saturday, 14.07.2018
19:26

Realno, nama trebaju jedan stoper (podrazumeva se da ce uskoro otici i Ostojic i Mitrovic), iskusniji levi bek (ako ode Miletic pa cak i ako ne ode), defanzivni vezni za rotaciju, centralni vezni i levo-desno krilo, a napadac je tek poslednji crep na krovu.

avatar
deki trbic
Saturday, 14.07.2018
19:55

Uopste nije tacno da nam treba stoper, imamo dosta na toj poziciji igraca, ok za levog beka i tu imamo, mada ne bi skodilo jedan levi bek...odlaskom Ozegovica mozda se vrati Djurdjevic, krila imamo to nije potrebno.

avatar
Realan_PFC
Saturday, 14.07.2018
22:35

ostojic i mitrovic su bili odlicni stoperi, pojelo ih vreme, i treba da idu, a zamene vec imamo .......... pozicija desnog stopera redom markovic, celavi miletic, jevtovic (jevtovic mi bolji na stoperu nego na zadnjem veznom), pozicija levog valiente, markovic, kosati miletic, u svakom trenutku ima 4 opcije minimum ko god da je na klupi ............. isto tako na zadnjem veznom imas opcije u zdjelaru, jevtovicu, kosovicu, panticu ......... nama realno fale krila jedino i to desno, levu stranu pantic moze da odigra odlicno i tu bi ga i gurao, kao i djerlek, al na desnoj strani tosic i jankovic mi se nesvidjaju, prodao bi ih sto pre, sumi neodgovara ta strana a bojim se da se ga djuka gurati tamo uporno, mozda ivanovic, barem je borben, srdacan

avatar
NS SHADOW
Saturday, 14.07.2018
20:20

Celavi Miletic, Markovic i Valiente su jedini pravi stoperi koji ce nam ostati jer je i Bosnjak predvidjen za pozajmicu. Nisam za to da drugi Miletic to pokriva, cak nisam za to da uopste i ostane kod nas, a takodje ne bih voleo ni da Jevtovic bude prinudno resenje. To za krila ne bih ni da komentarisem, mi nemamo nijedno pravo krilo osim Kokira koji i nije u prvom planu.