Sprema se nova ''bura'' u Partizanu?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 23.03.2015.
18:48
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Kompletiranjem 20. kola Jelen Superlige ušlo se u prvenstvenu pauzu zbog reprezentativnih obaveza, a izgleda da bi taj period u Partizanu mogao da bude vrlo zanimljiv...

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Naime, jučerašnjim kiksom Partizana na Banovom brdu (jedva izborenih 2-2 protiv Čukaričkog), prednost crno-belih se ''istopila'' na samo dva boda razlike u odnosu na Crvenu zvezdu.

S obzirom da je ovog proleća odigrano tek pet kola, da je Partizan doživeo čak tri kiksa i samo dve pobede, a da do kraja sezone ostaje još 10 mečeva, među njima i direktan duel sa Crvemnom zvezdom na Marakani, jasno je da u Humskoj počinju da zvone ''zvona za uzbunu''.

A s obzirom na to da je zimus, odmah posle izbora nove uprave Partizana, bilo govora o promeni trenera i da je Marko Nikolić opstao tek posle velike podrške od strane navijača, sa kojima nova rukovodeća garnitura nije želela odmah da se zamera, danas su već počele kuloarske priče da bi ono što se najavljivalo krajem decembra, moglo da se dogodi ove nedelje.

Naime, kako prenosi ''Mondo'', u utorak će biti održana sednica Sekretarijata kluba, tačnije najužeg rukovodstva Partizana, a jedna od tema o kojima će biti reči, jeste i poverenje šefu stručnog štaba Marku Nikoliću.

Naravno, mnogo više o svemu ovome znaće se sutra posle sednice, a mediji već spekulišu da je Ivan Tomić ponovo i igri za novog trenera Partizana, ali i Ljubinko Drulović, pa i aktuelni trener Voždovca Zoran Milinković.

U svakom slučaju, jučerašnja utakmica protiv Čukaričkog ponovo je pokazala brojne slabosti aktuelnog sastava Partizana, ali treba još jednom podsetiti i da je ekipa ovog proleća takva kakva jeste pre svega zbog poteza koje je tokom zimskog prelaznog roka povlačila nova uprava, a Marko Nikolić stavljen  pred svršen čin.

Nepisano pravilo u Srbiji je da kad ekipi loše ide, treneru se klub ekspresno ''zahvaljuje na saradnji''. Da li će se Partizan, ipak, izdići iznad takve prakse?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke