SPORNA DVA DELEGATA - Bjeković podneo tužbu!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 25.10.2016.
15:30
Izvor: Sportske.net

Saga oko izbora novog predsednika FK Partizan, kako je i bilo očekivano, neće biti okončana samim imenovanjem Milorada Vučelića na pomenutu funkciju.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan u ponedeljak je iz trećeg pokušaja dobio novog predsednika pošto je na Skupštini održanoj u SC "Partizan - Teleoptik" u Zemunu podršku okupljenih delegata dobio Milorad Vučelić.

Javnost je već upoznata sa činjenicom da "opozicija" nije želela da prisustvuje Skupštini i da će pravdu potražiti na sudu, a kako stoje stvari tužba zbog izbacivanja i menjanja članova Skupštine mimo statutarnih i zakonskih procedura biće proširena.

Bivši sportski direktor FK Partizan Nenad Bjeković podneo je tužbu zbog sumnje u regularnog same sednice na kojoj je juče Milorad Vučelić izabran za novog predsednika kluba iz Humske.

Podsećamo da je Nenad Bjeković odmah nakon jučerašnje Skupštine predočio javnosti svoja saznanja da nije bilo kvoruma i da je Vladimir Vuletić naknadno doveo dvojicu "predstavnika navijača"!

"Novosti" pišu da je dosadašnji predsednik Nadzornog odbora FK Partizan sporne "delegate" uveo jer predstavnici navijača koji imaju pravo glasa nisu došli na Skupštinu, a u sali je tada bilo prisutna 31 osoba što je manje od broja neophodnog da se dođe do kvoruma.

Sutra će Nenad Bjeković na sudu pokušati da ospori jučerašnje odluke Skupštine FK Partizan i ukoliko nadležni organi presude u korist bivšeg fudbalera crno-belih jasno je da nas čekaju novi izbori i nastavak borbe za vlast u Humskoj.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 26.10.2016
13:59

Za sve one koji se pitaju zasto Bjekovic nije prisustvovao skupstini kluba zelim da napomenem da je Bjekina strana na sraman nacin ucutkivana i masakrirana na predprosloj skupstini!Nakon toga su se desili incidenti sa izbacivanjem pojedinih delegata i clanova skupstine i njihovoa zamena!Sve ovo je Bjekovic kao obrazlozenje naveo pre pocetka prosle skupstine i napomenuo da u tom cirkusu nece da ucestvuje!A svakome kome nije jasno zasto nije hteo da dodje na skupstinu jednostavno treba da bude jasno da bi se lakrdija pretvorila u tucu za koju bi bila okrvljena opozicija na celu na njim sto bi uzrokovalo izbacivanjem opozicije iz rada kluba.I ovako ce se borba nastaviti nadam se u smeru izbacivanja bagre sa cela kluba na drugi civilizovaniji nacin!

avatar
Samoiskreno
Tuesday, 25.10.2016
19:34

Sjaše Kurta, da uzjaše Murta!

avatar
Igorinjo
Tuesday, 25.10.2016
18:31

Pa što nisi došao na skupštinu gospodine pa se borio a ne ovako da radiš za interease protivnika Partizana.

avatar
Povratak kralja 43
Tuesday, 25.10.2016
16:19

Neka okupatori dostave imena prisutnih članova skupštine.

avatar
El Diablo
Tuesday, 25.10.2016
15:46

Sve,ali zasto Bjeka jednostavno nije dosao na Skupstinu?To ne shvatam.

avatar
KO!
Tuesday, 25.10.2016
18:25

kako ne shvatas? zasto da dodje kada nema vecinu. treba svi bre da idu! I on i vucelic itd! svi svi!