Spisak sve duži, koga će Zvezda dovesti - Gambijca, Egipćanina, Ukrajinca, Argentinca, ili - Marokanca?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 15.08.2019.
20:16
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Odluka bi trebalo da bude doneta vrlo brzo.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Odmah posle plasmana crveno-belih u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona, uprava Crvene zvezde krenula je u novu akciju - dovođenja još jednog pojačanja u ofanzivi, pre svega na krilu.

Kako vreme prolazi, u medijima se pojavljuje sve veći broj imena koja se povezuju sa srpskim šampionom.


Ranije danas je u prvi plan izbio Argentinac Mateo Garsija iz španskog Las Palmasa, a onda su i Ukrajinci lansirali ''bombu'' informacijom da se navodno Zvezda zanima i za 21-godišnjeg Mikolu Šaparenka i da bi za njega mogla da izdvoji značajnu sumu novca.

Spisak spekulacija se tu ne završava, pa ''Telegraf'' danas prenosi dodatna saznanja da je u igri za dolazak u Zvezdu i rođeni Marokanac Mohamed Rarsala Kadfi, poznatiji kao Moha!

Ovaj momak ima 25 godina, igra na krilnim pozicijama u ofanzivi, pre svega na levoj strani, a član je Slovana iz Bratislave, sa kojim ima ugovor do juna 2022. godine.

Na ''Transfermarktu'' je procenjen na milion evra, a od početka ove sezone je na devet mečeva postigao jedan gol, uz tri asistencije.

Ukupno je za godinu i po u dresu Slovana upisao 16 golova, uz 19 asistencija na 35 utakmica.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amar Zornic
Thursday, 15.08.2019
21:41

Ja nzm al msm da bi i Jirka doprineo sa svojom brzinom ovom timu , nisu Ivanic i ostali igraci bez kvaliteta al oni nisu krila vec prinudna resenja . Mi od pravih krilnih igraca imamo Jevtovica i Bena i uz njih Ivanica , Simica , Vukanovica i upravo je tu taj problem brzine i manjka centarsuteva

avatar
RašaNoviSad
Friday, 16.08.2019
08:06

Mirko Ivanić nije i neće nikada biti krilo. Mirko je zadnji vezni i tu je najbolji

avatar
3x3
Friday, 16.08.2019
15:46

Slazem se da je Jirka trebao dobiti sansu sad kad je vec placen, a da je brz znamo. Nagomilavamo igrace za koje ne znamo da li ce se uklopiti, a imamo taj profil igraca u ekipi. Jedino ako ima klauzula da ne moze da se raskine pozajmica.

avatar
3x3
Friday, 16.08.2019
15:45

Po meni Ivanic nije neki za zadnjeg veznog, vise mi je za nesto malo ofanzivniju ulogu. Da uzme loptu iz odbrane i iznese da, ali u defanzivi on kao zadnji vezni mi je los.

avatar
Brajkoo
Thursday, 15.08.2019
21:32

Ma dovedite ih sve ionako drzava placa pa oni koni se ne pokazu mogu na pozajmice kao Jirka,Meleg ili na tribine kao Kafu,Caucic,Ebisilio...

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 15.08.2019
22:49

A ko placa tvoje trolovanje na vestima o Zvezdi.

avatar
Miroslav Sladjana Lapcevic
Thursday, 15.08.2019
21:31

Amr Warda je najjbolji tehnicar od svih pomenutih,bio bi najbolje pojacanje za Zvezdu,ima njuh i stos za sve,pregled igre,dribling...

avatar
Benz9
Thursday, 15.08.2019
20:26

Od svih nabrojanih Moha je mozda i najbolje rjesenje... ovaj Ukrajinac je pusta zelja, 4 mil obestecenja je previse u ovom trenutku za Zvezdu, a nisam siguran ni da on vrijedi taj novac...Varda i Jal nisu ono sto im treba tako da ostaju Garsija ili Moha...