Spektakl za kraj jeseni na "Mitiću"! (21:00)

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 11.12.2018.
09:20
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda poslednju utakmicu ove polusezone na stadionu "Rajko Mitić" igra protiv Pari Sen Žermena.

Sportske.net/Aleksandar Obrenović
Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Povezane vesti

Poslednje kolo grupne faze Lige šampiona može da počne.

Crvena zvezde večeras dočekuje francuskog šampiona Pari Sen Žermen, oba tima su u igri, Parižani za prolazak u drugu fazu za šta im je potrebna pobeda ili nerešen rezultat, a Crvena zvezda za Ligu Evrope za šta im je potrebna pobeda u ovoj utakmici i poraz Liverpula u Liverpulu od Napolija.

Fudbaleri Crvene zvezde jedva čekaju da još jednom na svom stadionu pokažu svetu da mogu da se nose sa onim najjačim timovima, a PSŽ je svakako jedan od kandidata za osvajanje Lige šampiona.

Juče se na treningu moglo pretpostaviti u kom će sastavu Crvena zvezda igrati, izvesno je da će početi Filip Stojković na poziciji štopera jer je pored povređenog Savića nedovoljno oporavljen i Babić. Borjan je potpuno oporavljen i biće na golu, Jovančića i Jovičića očekujemo na sredini terena, Bena, Marina i Simića u ofanzivnom veznom redu, dok će Pavkov najverovatnije biti startni napadač.

Svi fudbaleri Crvene zvezde imaju i motiv više posle onog ubedljivog poraza u Parizu od 6:1.

Sa druge strane, neizvesno je da li će nastupiti Nejmar, najskuplji fubdaler ovog tima, koji je stigao u Beograd i koji je trenirao juče sa ekipom, ali koji je imao problema sa povredom u prethodnom periodu.

Zvezda već duže vreme nije primila gol na svom terenu u Evropi (poslednji put od Spartaka iz Trnave), vreme je da i Pari Sen Žermen položi oružje pred odbranom šampiona Srbije.

Počinje od 21 čas, PSŽ je apsolutni favorit, ali bili su i drugi na ovom stadionu.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Вук
Tuesday, 11.12.2018
11:01

Више нема најбољих играча, сад се рангирају само по цијени. Жалосно.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 11.12.2018
10:27

Na Marakani protiv jedne Zvezde niko nije favorit ma kako taj klub da se zove i koliki god budzet imao jer Zvezda je Zvezda.