Spasić: "Napadački protiv najbolje ekipe u Srbiji"

Autor: Beta Beta
petak 08.12.2017.
19:11
Izvor: Beta

Trener fudbalera Borca Igor Spasić rekao je danas da se njegova ekipa neće braniti u predstojećem meču protiv Crvene zvezde u Super ligi Srbiji već da će igrati napadački fudbal.

boracfk.com
boracfk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Borca u nedelju gostuju Crvenoj zvezdi u utakmici 21. kola Super lige Srbije. Biće to treći međusobni susret dva kluba ove jeseni. Prethodne dve utakmice odigrane su u Čačku a Zvezda je prvenstveni meč dobila rezultatom 2:0, dok je u Kupu bila još ubeljivija (4:0).

"Treći put u kratkom periodu igramo protiv Crvene zvezde. Prvi put gostujemo i cilj nam je da se u što boljem svetlu predstavimo na našem najvećem stadionu. Videćemo da li su Beograđani u nekom vakumu posle velike pobede nad Kelnom, ali i pred 'večiti derbi' koji ih očekuje u sredu. Ono što mogu da kažem je da se sigurno nećemo samo braniti, već putujemo u Beograd da igramo napadački fudbal", rekao je Spasić, objavljeno je na sajtu kluba.

Čačanska ekipa je na 14. mestu na tabeli sa 15 bodova, dok je Zvezda lider šampionata sa 53.

"Favorit se zna, ali mi imamo jasan cilj... U dobrom smo ritmu, tri utakmice ne znamo za poraz i raspoloženi i motivisani putujemo na megdan trenutno najboljoj ekipi u Srbiji", rekao je Spasić.

Utakmica Crvena zvezda - Borac igra se u nedelju od 16.30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Alexander Stonsky
Friday, 08.12.2017
22:45

Hoćete li opet da sedite po terenu ?

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Saturday, 09.12.2017
12:43

Gledaj svoja posla

avatar
Alexander Stonsky
Sunday, 10.12.2017
15:25

Hahahahahahaha ufff, ala si mi rekao. Svaka čast ! 👏👏