Spartaku večiti gubitnici, Nišlije bliže Malti nego Andori

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 20.06.2018.
12:46
Izvor: Sportske.net

Ko su rivali preostala dva srpska kluba u kvalifikacijama za LE. Ne bi trebalo da bude problema...

Beta/Saša Đorđević/Ev
Beta/Saša Đorđević/Ev

Povezane vesti

Spartak je imao srće u žrebu, uvek je dobro putovati na Ostrvo, nije vrućina a i timovi iz Severne Irske nisu profesionalni.

Kolerajn je sezonu završio kao drugi, jednom u istoriji su bili sedamdesetih prvaci, tim se sastoji iz igrača iz obe Irske, a prošlogodišnji trijumf u kupu im je istorijski.

Radi se o timu koji dolazi iz mesta pedesetak kilometara od Belfasta, prošle godine su održali remi bez golova kod kuće protiv Haugesunda i primili sedam golova u Norveškoj.

Igrali su i osamdesetih u Evropi, i početkom ovog veka, protiv nemačkih, portugalskih timova, nikada nisu prošli nikoga, pa je jasno da Spartak ne bi trebalo da ima težak posao.

Što se Radničkog tiče oni čekaju pobednika duela Sant Hulije i Ksira Junajteda. Prvi su iz Andore, poznati po gruboj igri, ali čini se da je razlika u kvalitetu velika i da su Maltežani favoriti.

Ksira ili Gzira kako izgovaraju Maltežani je klub iz lučkog grada bez nekih uspeha, jednom su igrali u Evropi, ispali lako od Brana, ovo je drugo učešće. Maltežani imaju nekoliko stranaca, plasirali su se pre dve godine u maltešku elitu, doveli dosta igrača na pozajmicu iz profesionalnih klubova, sponzor im je jedna kladionica, čini se da imaju mnogo više kvaliteta od Sant Hulije.

Gzira je već dovela za ovu evropsku sezonu nekoliko fudbalera iz većih malteških klubova, mada bi Radnički trebalo da dobije ovaj amaterski tim. Svejedno, imaće priliku da ih skautiraju protiv Sant Hulije, i da dobiju informacije o eventualnim rivalima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Младић
Wednesday, 20.06.2018
13:06

Навијаћу и за једне и за друге ал већ сад видим да ће ми живце развлачити као жваку у те 4 утакмице.