Spartaku će večeras biti najteže, ali imaće i navijače u Severnoj Irskoj?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 19.07.2018.
10:52
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Ekipa subotičkog Spartaka jedina od naša tri predstavnika u kvalifikacijama za Ligu Evrope nije uspela da stekne prednost pred revanš.

BETAPHOTO/Jelena Grlic/DS
BETAPHOTO/Jelena Grlic/DS

Povezane vesti

Subotičani su prvi meč kao domaćini odigrali na novosadskom ''Karađorđu'', gde su tek u poslednjim trenucima uspeli da izbegnu poraz i izvuku 1:1 protiv predstavnika Severne Irske, ekipe Kolerejna.

Revanš je na programu večeras od 20:45h na ''Šougraunds'' stadionu, ali ''Žurnal'' prenosi da ekipa Spartaka u Severnoj Irskoj neće biti bez podrške navijača. Najavljen je dolazak grupe od desetak navijača subotičkog kluba, koji su uglavnom tamo zaposleni.

Kada je priprema utakmice u pitanju, analizirani su propusti iz prvog meča, kako bi se večeras popravio utisak i izborio plasman u drugo kolo kvalifikacija.

Trener Vladimir Gaćinović ne želi da traži alibi u odlascima pojedinih igrača, činjenici da se nova ekipa tek formira, već od svojih igrača očekuje mnogo hrabriju i zreliju igru nego u Novom Sadu

''Utakmica u Novom Sadu bila je signal da dobro skeniramo momke iz Kolerejna. Imali smo samo priliku da ih vidimo u finalu kupa, sa Kliptonfilom. Sada imamo jasnu sliku i to je dovoljno za nas.

Ostali detalji su na nama. Spartak, jednostavno, mora da preuzme igru i vodi utakmicu. Brži napad, tačan pravac, visok ritam i odnos kakav zaslužuje dres kluba. To su pravci potencijalnog uspeha'', poručio je Gaćinović.

Očekivani sastav Spartaka: Perić, Dunđerski, Ćalasan, Kerkez, Vukčević, Jočić, Šimura, Savković, Glavčić, Đuričin, Afum.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Srba Stamenkovic
Thursday, 19.07.2018
18:09

Moze li kako da se gleda?

avatar
RG VILI
Thursday, 19.07.2018
11:02

Cela Srbija i veceras i sledece kolo uz Spartak i Radnicki, moraju se skupljati UEFA bodovi!