Spartak u Šapcu izgubio mnogo više od bodova

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 02.05.2019.
11:28
Izvor: Sportske.net

Subotičani se iz Šapca vraćaju bez bodova, ali sa torbom punom problema usled povreda i isključenja igrača.

Beta/Dragan Gojić/Ds
Beta/Dragan Gojić/Ds

Povezane vesti

Nadali su se fudbaleri Spartaka da bi iz Šapca mogli da se vrate sa bodovima koji bi im garantovali mirnu završnicu sezone, ali su doživeli višestruku štetu.

Superligaš iz Subotice poražen je od Mačve (2:1), a uz to je ostao bez četvorice igrača zbog isključenja i težih povreda.

"Čestitam Mačvi na pobedi i mojim momcima. Neki utisak o utakmici... Više me boli što smo ostali bez četiri igrača, dve teže povrede i dva isključenja. Međutim, šta je tu je, okrećemo se narednoj utakmici", rekao je posle meča trener Spartaka Predrag Rogan.

On je otkrio da je Dejan Đenić u poluvremenu zamenjen zbog povrede potkolenice, a da je Nemanja Obradović morao iz igre u 76. minutu usled preloma jagodične kosti.

Kada se na to doda da su Milan Maričić i David Dunđerski zaradili isključenja, jasno je da će Spartak biti ozbiljno oslabljen u nastupajućem duelu sa Radnikom.

"Mačvi želim sve najbolje u nastavku, mi nismo priveli kraju prvenstvo što se tiče takmičarskog dela. Ima još da se igra. Fokus na novi trening, novu utakmicu, kod kuće protiv Radnika", zaključio je Rogan.

Spartak se tri kola pre kraja nalazi na drugoj poziciji plej-aut tabele, ali još uvek nije prebrinuo sve brige oko opstanka mada bi bilo čudo da "Plavi golubovi" dođu u poziciju da strepe za superligaški status.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke