Spartak se umalo obrukao!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 12.07.2018.
22:39
Izvor: Sportske.net

Ekipa Spartaka iz Subotice je bila izraziti favorit protiv ekipe iz Severne Irske, ali su danas potpuno podbacili. Srećom, nisu izgubili.

BETAPHOTO/Jelena Grlic/DS
BETAPHOTO/Jelena Grlic/DS

Povezane vesti

Spartak nije dobro otvorio ovu sezonu.

Početak je bio po želji kada se radi o protivniku u Evropi, ali ekipa iz Subotice danas nije pokazala kvalitet, odigrala je samo 1:1 protiv Kolerajna.

Bolji je bio Spartak na početku, imali su i priliku preko Savkovića, ali je Palms dobro intervenisao, a samo minut kasnije, u 11. minutu utakmice, ponovo je Savković bio u šansi nakon dodavanja Miloševića, ali je sada bio neprecizan.

Perić je napravio veliku grešku, Mekoli je bio na pravom mestu, uspeo je da dovede goste u prednost od 1:0. Ovo je prvi gol Kolerajna u Evropi posle 15 godina.

Vukčević je bio prilično agilan krajem prvog poluvremena, ali promene rezultata nije bilo.

Savković je ponovo bio opasan u drugom poluvremenu, a imali su gosti priliku za 2:0 nakon kontre, Mekgonigl je propustio solidnu šansu.

Imao je Kerkez još jednu šansu do kraja utakmice kada je opalio preko gola, a onda penal u poslednjem minutu utakmice za Spartak, Savković je izjednačio.

Malo je falilo da ovo bude prva pobeda u istoriji evropskih takmičenja za Kolerajn kada se radi o gostovanjima. Svejedno, prvi put su odigrali nerešeno.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Meepo
Thursday, 12.07.2018
23:21

Umalo obrukao? Obrukao se i te kako....

avatar
Vrlo intelektualno
Thursday, 12.07.2018
23:19

Pa otisli im svi glavni igraci,sta tu ima da se prica vise,mozda prodju ove,ali posle tesko.

avatar
milutun
Thursday, 12.07.2018
23:03

Ne znam cemu to,sto su izasli u evropu,kad se odmah brukaju. Bolje da ide neki klub koji moze doneti neki bod srpskom kooficijentu,ovako cemo doveka kretati od prvog kola kvalifikacija

avatar
Meepo
Thursday, 12.07.2018
23:21

A zar nije bila fora da se od ove sezone ne deli koeficijent, vec ko kako igra dase samo sabira?
Mozda gresim...

avatar
Meepo
Saturday, 21.07.2018
01:03

@bitan Nisi me razumeo. Ja sam mislio da od ove sezone se ne deli ukupan koeficijent sa 4 ekipe koje igraju nego da se sabira ukupan ucinak.

avatar
RašaNoviSad
Friday, 13.07.2018
06:54

e moj milutine zašto se onda uopšte igra JSL lepo vi napravite tramvaj ligu pa neka igrate i evropu isami šutajte loptu

avatar
biTan
Friday, 13.07.2018
00:00

Koeficijenti nasoj ligi,sad smo na 23-em mestu sa nekih 16 000 bodova,ako dospeno na 15 mesto onda dobijamo 2 mesta za kvalifikacije u ligi sampiona. Nekada se prosek nacionalne lige dodavao klubovima na njihove koeficijente(boduje se ucesce u evropi poslednjih godina),to su ukinuli pa se samo gleda koeficijent kluba,inace i dalje postoji koeficijent lige, svaki klub pobedama podize koeficijent lige,zato je najbolje da iz godine u godinu imamo klubove u grupama. Recimo kada bi konstantno imali po 2 kluba u grupnoj fazi,za 3,godine bi verovatno dohvatili to 15 mesto ,trenutno je grcka na tom mestu sa nekih 22 hiljade bodova,imali bi 5 klubova u evropi,2 u kvalifikacijama za Ligu Sampiona..