Spartak se diči: "Istorijskih 5"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 04.04.2019.
17:41
Izvor: Sportske.net

Superligaš iz Subotice ispisao je istoriju jučerašnjim trijumfom u Gornjoj Varoši.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Veliki posao uradili su fudbaleri Spartaka u poslednjih pet kola domaćeg prvenstva. Sa pet vezanih trijumfa Subotičani su došli u poziciju da se bore za plasman u plej-of, a pritom su ispisali i novu stranicu u klupskoj istoriji.

Nikada u prošlosti Spartaku nije pošlo za rukom da veže pet pobeda u domaćem prvenstvu i to je ono čime će ekipa Predraga Rogana moći da se podiči kada se osvrne na tekuću sezonu.

"Jučerašnjom pobedom protiv ekipe Zemuna (0:2), FK SPartak je prvi put u svojoj istoriji vezao pet uzastopnih pobeda u Super ligi Srbije", stoji na tviter nalogu Subotičana.

Da stvari budu još bolje po Spartak, niz ne mora nužno da bude okončan posle pet vezanih pobeda jer u nedelju u Suboticu stiže ekipa Rada.

Biće to prilika da Spartak zabeleži šestu uzastopnu pobedu, podigne lestvicu kada je klupski rekord u pitanju, ali i da trijumfom dođe u poziciju da se plasira u plej-of ukoliko se poklope i neki drugi rezultati.

Utakmica 30. kola Super lige Srbije između Spartaka i Rada igra se 7. aprila od 17 časova na Gradskom stadionu u Subotici.

Spartakov pobedonosni niz:
Vojvodina - Spartak 1:2
Spartak - Radnik 3:2
Partizan - Spartak 1:3
Spartak - Mladost 1:0
Zemun - Spartak 0:2

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke