Spartak - Predstavljen novi trener, a sa njim i pojačanje iz Partizana

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 03.10.2018.
17:15
Izvor: Sportske.net

Superligaš iz Subotice predstavio je u sredu novog šefa stručnog štaba. Predrag Rogan za prvog saradnika izabrao bivšeg pomoćnika Miroslava Đukića i Marka Nikolića.

fkspartak.com
fkspartak.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Spartak odlučio se za promenu trenera nakon serije loših rezultata koji su ekipu ostavili na pretposlednjoj poziciji superligaške tabele.

Vladimir Gaćinović je napustio klub, a za novog šefa struke imenovan je Predrag Rogan.

"Prvo da se zahvalim ljudima iz kluba na ukazanom poverenju i da kazem da je privilegija biti deo jednog ovakvog sportskog kolektiva i kluba sa velikom tradicijom koji je u proteklom periodu postavio izuzetno visoke standarde i kriterijume", rekao je Rogan.

Novi trener Spartaka obećao je angažovanost, privrženost klubu i maksimalnu posvećenost poslu kako bi Subotičani došli do boljih rezultata.

"Znamo da situacija nije sjajna, a sa druge strane verujem u ovaj igrački kadar, u ove momke, u moj stručni štab, u sebe i ubeđen sam da zajedničkim snagama ćemo uspeti da odgovrimo predstojećim izazovima", dodao je Rogan.

Zajedno sa Predragom Roganom predstavljen je i bivši trener u stručnom štabu Miroslava Đukića. Radi se o Branku Mirjačiću koji je u prošlosti sarađivao sa Miroslavom Đukićem i Markom Nikolićem.

"Čast mi je da radim u klubu kakav je Spartak. Daću svoj maksimum da pomognen ovom klubu i šefu stručnog štaba da se što pre vratimo na kolosek na kojem je Spartak bi pre samo nekoliko meseci", kazao je Mirjačić.

Spartak će prvi takmičarski meč sa novim trenerom na klupi odigrati za vikend. Rogan i njegov stručni štab "debitovaće" na gostovanju Radniku u Surdulici.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke