Spartak predstavio veliko pojačanje, debituje protiv Zvezde!

Autor: Darko Mitrović
subota 24.02.2018.
12:13
Izvor: Sportske.net, fkspartak.com

Ono što je nedavno najavljeno, sada je i ozvaničeno, Subotičani imaju svoj novi adut u ofanzivi.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Spartaka Ždrepčeve krvi sutra će, ako vremenski uslovi dozvole, dočekati Crvenu zvezdu u 24. kolu Superlige, a u susret tom derbiju kola, Subotičani su i zvanično predstavili svoje najnovije pojačanje.

U pitanju je 24-godišnji senegalski internacionalac Čeiku Dijeng, koji je upotrebljiv na više pozicija u ofanzivnoj liniji tima i koji je u Spartak stigao na pozajmicu do kraja sezone iz turskog Bašakšehira.

''Iako ću biti ovde samo pola sezone želim da pomognem mom novom timu da ostvari što bolji plasman. Nikada nisam bio u vašoj zemlji, ali sam izuzetno prijatno iznenađen. Ljudi su izuzetno prijatni i gostuljubljivi i ono što mi izuzetno prija da mnogi pričaju engleski zbog čega mi je olakšana komunikacija. Nisam čuo ništa ni o timu do sada, ali moram reći da su momci odlični i da su me lepo prihvatili te se osećam kao kod svoje kuće'', izjavio je Dijeng.

U ime kluba, oglasio se sportski direktor Spartaka Ždrepčeve krvi Ljubiša Dunđerski.

''Spartak je postao poznat i u Evropi što govori o dolasku ovakvog igrača iz Bešakšehira. Ovo pokazuje da je Spartak na pravom putu da se prepoznaju njegove igre i ofanzivna taktika.

Dijeng je došao kao veliko pojačanje i nadamo se da će ispuniti sve što je stručni štab i mislio da može da doprinese. Njegovim dolaskom sigurno će napredovati i ostali igrači u ekipi. Igra na poziciji levog bočnog napadača a može da igra i na desnoj strani'', izjavio je Dunđerski.

U prilogu je deo repertoara ovog igrača iz nedavnog perioda u Ankaragučuu, gde je takođe bio na pozajmici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indija durot
Sunday, 25.02.2018
12:25

Auuu bas lepa vest.drago mi je kad vidim i manje klubove da nesto rade,pokusavaju..