Spartak predstavio četvoricu novajlija

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 08.07.2018.
19:20
Izvor: Sportske.net, fkspartak.com

Četiri dana pre prve takmičarske utakmice u novoj sezoni Spartak je predstavio četvoricu novih igrača.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Superligaš iz Subotice otvoriće sezonu duelom sa Kolerejnom, a četiri dana pred prvu utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope Spartak je predstavio četvoricu novih igrača.

Na Gradskom stadionu u Subotici predstavljeni su Nikola Perić (26), Benjamin Demir (22), Slađan Rakić (19) i Andrija Milić (17).

Nakon tri sezone provedene u Vojvodini tokom kojih se nije naigrao, golman Nikola Perić potpisao je dvogodišnji ugovor sa Spartakom.

"Zadovoljstvo mi je biti u klubu sa tradicijom, ali i sjajnom sezonom iza sebe. Nadam se da će tako biti i dalje i da ćemo napraviti korak više. Da prođemo prvo kolo u Evropi, pa da vidimo šta dalje", rekao je Perić.

Makedonski reprezentativac Benjamin Demir igra na mestu levog krila i stiže iz FK Skoplje.

"Nadam se da ću opravdati očekivanja u Spartaku. Znam da sam došao u ozbiljan klub i da ću dobiti priliku da postanem još bolji fudbaler", kazao je Demir.

Bivši fudbaler Crvene zvezde Slađan Rakić pokušaće da se nametne u novoj sredini. Radi se o mladom fudbaleru koji igra na poziciji štopera.

"Mlad sam, ovo mi je prelazak iz omladinskog u seniorski fudbal. Boriću su za šansu, nadam se i opravdati svoje mogućnosti", rekao je Rakić.

U sličnoj poziciji kao i Slađan Rakić nalazi se i golobradi vezista Andrija Milić.

"Došao sam sa namerom da napredujem i ostvarim uspeh ovde. Dobro je što mogu i da nastupam i za omladinski sastav, ali se najpre nadam da ću zaslužiti mesto u prvom timu i opravdati ga igrama", istakao je Milić.

Čelnici Spartaka neće se zaustaviti na ova četiri pojačanja jer je u planu da se ekipi uskoro priključe još tri nova igrača.

Ukoliko uspešno prođu prvo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope fudbalere Spartaka u drugom kolu čeka praška Sparta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke