Spartak pred nemogućom misijom

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 09.08.2018.
22:36
Izvor: Sportske.net

Dobar utisak ostavio je srpski predstavnik u duelu sa Brendbijem ali to nije bilo dovoljno da se izbegne poraz.

Beta/Miloš Miškov/Ds
Beta/Miloš Miškov/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri subotičkog Spartaka poraženi su večeras u Beogradu od danskog Brendbija (2:0) u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Superligaš sa severa Bačke ostavio je dobar utisak ali to nije bilo dovoljno da se ostvari bolji rezultat protiv kvalitetnijeg i iskusnijeg rivala.

Spartak je u uvodnom delu prvog poluvremena pretio gostima ali je Brendbi iz prve šanse stigao do gola i time presekao 'domaće'.

Vodeći gol za Dance postigao je Dominik Kajser u 29. minutu.

Možda bi ekipa Spartaka imala pozitivniji rezultat, ali je već na startu drugog dela rezervista Hani Muhtar postigao jako lep gol i praktično uradio ono što su Danci želeli večeras.

Nakon drugog gola fudbaleri Brendbija više nisu ni želeli da se nadigravaju tako da je Spartak do kraja držao loptu ali je tek u nekoliko navrata uspeo da zapreti i to nedovoljno dobro da stigne do barem jednog gola.

Za sedam dana Subotičani će u Danskoj pokušati da naprave čudo i da se domognu plasmana u plej-of, ali nakon beogradskih 0:2 nije realno očekivati tako nešto.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amar Zornic
Friday, 10.08.2018
00:22

Prvo poluvreme su odigrali jako fino al im ocigledno fali spic , vrv onaj kojeg su prodali pre par dana , ipak igrom se nisu obrukali

avatar
FamilyHangingOut \'11
Thursday, 09.08.2018
22:41

Daj, nemojte da pisete Brendbi...