Spartak i Dečić bez municije

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 10.02.2018.
23:54
Izvor: Sportske.net

U generalnoj probi danas na Gradskom stadionu u Subotici, ekipa Spartaka nije uspela da savlada ekipu Dečića.

fkspartak.com
fkspartak.com

Povezane vesti

FK Spartak Ždrepčeva krv: Ostojić, Stojković, Ćalasan, Kerkez, Milošević, Jočić, Shimura, Đuričin, Glavčić, Čečarić, Nikolić. Rezerve: Lučić I., Torbica, Tekijaški, Dunđerski, Vukčević, Lučić M, Medina Valdez.

FK Dečić: Namasko, Golubović, Nestorović, Mihajlović, Krkanović, Božanović, Đukić, Vujačić, Camaj, Lazarević, Savićević.

Šimura i Nikolić su propustili prilike u prvom delu igre na Gradskom stadionu u Subotici, a u nastavku susreta je bilo još više prilika pred golom Dečića, ali bez postignutog gola.

Aleksandar Veselinović, trener ekipe, rekao je da je zadovoljan sa kakvim odnosom njegova ekipa ulazi u nastavak prvenstva.

"Vidi se da smo još uvek teški. U prvom poluvremenu smo imali  nekih organizacionih problema, ali ne mogu da zamerim mojim momcima htenje, volju i želju. Igrali smo protiv ekipe koja se organizovano branila svih devedeset minuta i po ovom teškom terenu je bilo teško da probijemo taj bedem. Međutim, imaćemo dosta takvih utakmica i moramo da nađemo rešenje. Lično nisam mnogo više očekivao od ovog susreta znajući sve to mogu da budem zadovoljan. Sada je važno da se u dva dana dobro odmorimo i da se posle toga što bolje pripremimo za utakmicu protiv Napretka", rekao je on, prenosi zvaničan sajt Spartaka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke