Španci želeli da otkriju tajnu tunela u Marakani, Kanjas im objasnio!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 13.10.2019.
14:57
Izvor: Sportske.net

Fenomen koji je postao poznat čitavoj Evropi.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Hoze Kanjas je u intervjuu za radio Marku govorio o vatrenoj atmosferi na stadionu Rajko Mitić kada "crveno-beli" ugoste neki od evropskih klubova.

"Jako težak teren za svakog protivnika. Kada dođe vreme utakmice navijači napune tribine do poslednjeg mesta, stisnu se i navijaju glasno od prvog do poslednjeg minuta, bez obzira ko je protivnik. Jednostavno, oni ne žele da protivnik oseti da ima ni trunku respekta s njihove strane", priča Kanjas.

"Rezultati govore za sebe. Svaki veliki protivnik koji nam dođe u goste ne može tek tako da dođe do pobede, već mora ozbiljno da se pomuči. To je benefit koji moramo dalje da eksploatišemo i koristimo".

"Borimo se za titulu u domaćem prvenstvu, jedan smo od kandidata za šampionski pehar i na tome radimo bespoštedno. Stvari zasad idu jako dobro. Takođe je sve dobro i u Ligi šampiona. Svesni smo koliko je teško sve ovo što smo dosad napravili. Ali, mi želimo da napravimo nove korake napred i nastavimo da se borimo za svaki bod", ocenio je Španac.

Kanjas je govorio i o famoznom tunelu na stadionu u Ljutice Bogdana u kojem mnogim protivničkim fudbalerima nije nimalo prijatno.

"Naše svlačionice se nalaze izvan stadiona i moramo da pešačimo do samog terena. Tako već sat vremena pre početka utakmice možemo spolja da čujemo navijače na tribinama kako pevaju, urlaju i navijaju za Crvenu zvezdu. Kada se navijači začuju – sve se trese okolo. To je neverovatno, nezaboravno iskustvo",
otkrio je iskusni vezista svoj doživljaj stadiona Rajko Mitić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 13.10.2019
18:00

Gde se stiskaju protiv radničkog, javora, mladosti? Koji benefit protiv Inđije? Ni 5 meseci nije u zvezdi, a zvezda već ovako utiče na njega. Trebali su Lolu Smiljanića da pita pošto on drži ključeve "tajne" svega tamo otkad je onomad sve to tamo zatvorio.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 13.10.2019
17:46

Ja verujem da je svakom igracu koji dodje u Zvezdu velika cast da igra pre najboljim i najvernijim navijacima na svetu.