Španci ne prestaju da pišu o Račiću - Citiraju Terzića, kontaktirali i ljubimca ''grobara'', a on ga uporedio sa Matićem!

Autor: Darko Mitrović
utorak 12.06.2018.
12:11
Izvor: Sportske.net

Veliku pažnju španski mediji danas posvećuju transferu Uroša Račića u Valensiju.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Tom temom bavi se i tiražni ''As'' koji u prvi plan ističe njegovu visinu od 193cm, njegovu čvrstinu, kao i činjenicu da je prošao mlađe kategorije reprezentacije Srbije, da je trenutno član naše mlade reprezentacje i da je bez obzira na svoju mladost, uspeo da u dresu Crvene zvezde stekne značajno iskustvo u seniorskoj konurenciji.

Preneli smo ranije danas da je Račić prošao lekarske preglede u Valensiji i sada se očekuje zvanična promocija 20-godišnjeg srpskog defanzivnog veziste.

''As'' u nastavku svog teksta podseća i na nedavnu izjavu generanog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića, koji je Račića uporedio sa Slavišom Jokanovićem, a kontaktirali su i doskorašnjeg pomoćnog trenera Partizana Andriju Delibašića, koji je tokom igračke karijere ostavio trag i u Španiji, u dresu Erkulesa, Sosijedada, Rajo Valjekana...

I Delibašić se veoma pohvalno izrazio o Račiću, ali za razliku od Terzića uporedio ga je sa Nemanjom Matićem.

''On je igrač pred kojim je lepa budućnost. Defanzivni je vezista, ali se odlikuje i dobrom tehnikom, može da igra iše napred. On je vrlo pametan igrač i može da igra između linija.Vidim mnogo sličnosti sa Nemanjom Matićem iz Mančester junajteda'', prenosi ''As'' Delibašićeve reči.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PintoDaCosta
Tuesday, 12.06.2018
13:24

Racic nike pokazao puno u Zvezdi...i svi ga pljuju, cak je i meni isao na zivce...ali kad se pogleda mlad je decko, pozicija je takva da moras da budes zreo i imas iskustva. Mislim da cemo mozda i kukati sto je otisao tako jeftino. Od 20% mozda budu mnogo vece pare sutra ko zna.

avatar
Stalker
Tuesday, 12.06.2018
13:08

Možda će se pokazati u budućnosti, ali poređenje sa Matićem i Jokanom je baš nerealno.

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Tuesday, 12.06.2018
12:41

Pre svega Majorke...