SP U20 - Srbija dobila poslednjeg rivala

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 24.03.2015.
19:36
Izvor: Sportske.net

Reprezentacija Srbije sačinjena od igrača do 20 godina saznala je ko će joj biti treći rival u grupnoj fazi takmičenja na predstojećem Mundijalu koji se održava na Novom Zelandu.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Nakon žreba za Kup Afričkih Nacija koji je održan u Senegalu, četiri afrička predstavnika smeštena su u već oformljene grupe za predstoječi Mundijal na Novom Zelandu.

Žreb u Senegalu ispraćen je u Fudbalskom savezu Srbije sa posebnom pažnjom pošto je i naša reprezentacija sastavljena od igrača do 20 godina čekala još jednog rivala iz Afrike.

Ispostavilo se da su "Orlići" odlično prošli pošto je Mali smešten u grupu "D" u kojoj se pored Srbije nalaze još selekcije Meksika i Urugvaja.

Ako uzmemo u obzir da je Srbija za rivala mogla da dobije Nigeruju koja godinama unazad beleži fantastične rezultate u mlađim selekcijama ili Ganu koja je takođe jako kvalitetna, jasno da Veljko Paunović može da bude zadovoljan ishodom žreba.

Nigerijci su smešteni u grupu "E" u kojoj se nalaze Brazil, Kostarika i Mađarska, Gana je završila u grupi "B" sa Argentinom, Austrijom i Panamom, dok se Senegal priključio Kolumbiji, Portugalu i Kataru u grupi "C".

Prvu utakmicu grupne faze takmičenja na Mundijalu za igrače do 20 godina Srbija će odigrati 31. maja protiv Urugvaja u Dandinu, a nakon toga slede okršaji sa Malijem (3. jun) i Meksikom (6. jun).

Podsećamo da će naši reprezentativci do kraja nedelje dva puta odmeriti snage sa selekcijom Mjanmara koja će takođe učestvovati na Mundijalu koji se održava na Novom Zelandu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke