Šou sa Kangom! Zaplesao od sreće i odbio milion evra!

Autor: Darko Mitrović
subota 13.01.2018.
10:38
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Gabonac je sjajno raspoložen po povratku sa odmora i izgleda da mu se ostaje u Zvezdi. Ili možda ima i bolju ponudu od tih milion evra.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Koliko juče, izgledalo je da će Gelor Kanga napustiti Crvenu zvezdu i krenuti stopama Srđana Plavšića, koji se letos sa Marakane preselio u Spartu iz Praga.

Sve je delovalo kao gotova stvar, a onda u toku popodneva - potpuni obrt u režiji nepredvidivog fudbalera.

Naime, kako prenosi ''Sportski žurnal'', Kanga je juče odbio ponudu Sparte, iako mu je klub iz Praga nudio godišnju platu od milion evra?!

Kanga se potom priključio ekipi Crvene zvezde i odmah otišao na testiranja, a tu je tek pokazao svoje odlično raspoloženje.

Dok je trčao na traci, u prisustvu lekarskog tima, Kanga je počeo da se kreće u ritmu pesme ''Zovu nas ulice'', koju izvodi ''Crvena jabuka'', a koja se čula sa radija u tim trenucima.

Pogledajte u prilogu kako je sve izgledalo, a što se tiče njegovog daljeg statusa, pomenuti list spekuliše da se možda iza svega krije neka još unosnija ponuda. Naredni dani pokazaće da li je to baš tako.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 13.01.2018
12:14

bas je takav redosled dogadjaja bio , bas tako kako ste napisali ... prvo je zaplesao od srece , pa je onda dok je plesao u tom trenutku odbio milion evra

avatar
Al(a)din
Saturday, 13.01.2018
11:59

Hoce da igra LE, milion moze dobiti i sledece sezone

avatar
Amar Zornic
Saturday, 13.01.2018
11:53

Kanga brat , nadam se da ostaje :)