Šou jednog čoveka - Mitrović vratio Zemun u život!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 25.10.2017.
15:53
Izvor: Sportske.net

Nerešen rezultat nakon 45 minuta igre u Gornjoj Varoši.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije uspeo je da povede u Zemunu i da vrati protivnika u život, a sve to uradio je štoper Milan Mitrović.

Crno-beli su bili dosta bolji rival tokom prvog poluvremena utakmice u Zemunu i prosto je neverovatno to što posle 45 minuta igre na semaforu stoji 1:1

Vodeći gol za Partizan postigao je Milan Mitrović u 25. minutu igre, a nakon centaršuta koji je uputio Zoran Tošić.

Osim postignutog gola crno-beli su imali još nekoliko solidnih prilika. Najbolju je propustio Marko Janković u 28. minutu kada mu je Marko Milošević ušao u šut i sačuvao mrežu Zemuna.

Taman kada se mislilo da će Partizan na pauzu poneti gol prednosti Zemun je u život vratio Milan Mitrović koji je podmetnuo nogu kod centaršuta gostujuće ekipe i savladao Marka Jovičića.

Zanimljivo je da su navijači Partizana konačno počeli da šalju pozitivne vibracije putem društvenih mreža. U porukama na "tviteru" nalaze se pohvale za igru crno-belih, posebno za Danila Pantića koji se danas našao na terenu umesto Evertona Luiza.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vardy (Gol Masina)
Wednesday, 25.10.2017
16:33
avatar
MilosNUSKNVP
Wednesday, 25.10.2017
16:05

Je l mozemo mi jednu utakmicu da odigramo a da ne primimo gol , pa dokle vise ? nSad krece mucenje,ko zna sta ce biti do kraja , ne bih se iznenadio ni da kiksnemo . nNe secam se kada smo vise golova primili za jednu polusezonu ( u svim takmicenjima )

avatar
SaMORealNO
Wednesday, 25.10.2017
15:57

Jevtovic i Tawamba da ostanu u svlacionici a mogao bi i Djukic ionako su nemi posmatraci ove utakmice