Soldano je nemoguća misija za Zvezdu!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 30.05.2018.
19:19
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda će imati veliku konkurenciju u vidu nekoliko evropskih klubova.

Sportske.net/Aleksandar Obrenović
Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Povezane vesti

Interesovanje za Franka Soldana koji je velika želja Crvene zvezde je veliko, pa je zbog toga i cena ovog napadača porasla.

Aston Vila je jedan od klubova koji se interesuju za Soldana, a predsednik Union Santa Fea, Luis Span, je odredio cenu.

Ona je 5 miliona evra, rekli bismo previše za našeg šampiona koji će teško moći da parira finansijski stabilnijim klubovima poput Aston Vile.

Pored toga, to je samo početna cena, očekuje se da ga Santa Fe proda za veću sumu.

Danas smo vam pisali o interesovanju Crvene zvezde za ovog fudbalera i za Marka Marina, nemačkog igrača srpskog porekla koji je član Olimpijakosa, a o tome ste više mogli da čitate OVDE.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 31.05.2018
15:16

Za jednu evropsku i svetsku,, a nasu srpsku Zvezdu nema nemoguce misije.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 31.05.2018
15:14

Za jednu Zvezdu nema nemoguce misije.

avatar
Cika Boris Fr
Wednesday, 30.05.2018
20:06

Bezobrazni su neki poslanici u Skupstinu, Sinisa Mali jos nije ni seo u ministarsku fotelju, a oni su vec poceli da ga optuzuju za pranje novca preko njegove zvezdane, a covek je taman hteo sas velikog Aleksandra da naprave Evropsku zvezdu !!

avatar
nemam pojma
Wednesday, 30.05.2018
20:03

Terza mag koji maže oči navijačima. Sve više podseća na Mamića svojom razmetljivošću na ivici primitivizma, ali, budimo realni, našim ljudima se to i te kako sviđa.Ako dovede Marina, to će biti do sada najveće ime u fudbalu i pored strmoglave karijere srpsko-nemačkog igrača. Ali u Olimpijakosu on je protiv Partizana i takav pravio vidljivu razliku. Veći rizik je kod samog Marina. On ima 29 godina i ako nije unakažen povredama, trebalo bi da ima još 5-6 godina karijere. Igrajući tzv. SLS po oranicama na kakve nije navikao, mogao bi karijeru da dodatno skrati. Ajde da vidimo, ali ovakav hazarderski potez i bacanje prašine zaslužuje pažnju.

avatar
!?!?!?!?!?
Wednesday, 30.05.2018
21:32

Najveće ime u fudbalu koje je igralo u Srbiji je Taribo Vest.Izguglaj malo ako si mlađi čovek i ne poznaješ istoriju(što je u ovom tom komentaru i više nego vidljivo).Stavljati Marina ispred Tariba Vesta, fudbalske veličine što je dokazao i na svetskom prvenstvu je i više nego degutantno. To može samo neko ko POVRŠNO prati fudbal.

avatar
Miloš Buščinski
Thursday, 31.05.2018
00:46

Ako cemo tako da se igramo za mene Mile Belodedic ispred svih,a domacih mogu bar 50 boljih

avatar
nemam pojma
Thursday, 31.05.2018
00:19

Iako verovatno mogu tata da ti budem, ne ljutim se nego mi je simpatično tvoje pisanje. Marin je bio velika nada nemačkog fudbala i igrač njihove prve jedanaestorice na takmičenjima, sećamo se kad ga je Jovanović provocirao na Svetskom prvenstvu, kad smo ih i dobili njegovim golom. Tako da se ne slažem da je reprezentativac Nigerije bio najbolji stranac ne samo u Srbiji, već nije bio najbolji ni u Partizanu. Slažem se sa Ilijevim da je do sada najbolji stranac kod nas bio Leonardo. Pa onda, Kleo, Moreira, Dijara, Vest, Žuka, Everton, Tejgo, Ivanov, itd.