Solbaken tvrdi - za sve je kriv igrač više?

Autor: Ivan Cvetković
sreda 14.08.2019.
09:37
Izvor: Sportske.net

Interesantno zapažanje Norvežanina.

EPA-EFE/MARTIN DIVISEK
EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Povezane vesti

Fudbaleri Kopenhagena sinoć nisu uspeli da eliminišu Crvenu zvezdu u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona pošto su poraženi nakon izvođenja penala.

Junak utakmice bio je sjajni Borjan koji je i sam pogodio sa kreča pre nego što je odbranio šut Vinda.

Trener danske ekipe Stale Solbaken istakao je da njegova ekipa nije umela da iskoristi igrača više od 54. minuta kada je isključen Nemanja Milunović.

"Jako teška utakmica, prokockali smo dosta šansi, posebno sa igračem više, dva-tri penala su promašena zbog lošeg terena. Šta da se radi, život ide dalje", rekao je Solbaken na konferenciji za medije.

"Igrali smo dobro, sve dok nismo ostali sa igračem više. Posle toga je sve bilo slabije. Nismo znali to da iskoristimo", ocenio je Solbaken.

Kopenhagen će imati još jednu priliku da zaigra u evropskom takmičenju pošto će se u plejofu Lige Evrope sastati sa boljim iz duela Riga - Helsinki.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vlada Mutavi
Wednesday, 14.08.2019
20:57

Baš tako. Za sve je kriv igrač više.
Gospodine, niste znali, ali nadam se da ste naučili da su Srbi narod koji je najjači baš onda kad mislite da su najslabiji.
Smejali ste se u Beogradu posle 1:1 i verovali da će revanš biti samo formalnost. Izvinite, ali zaista ste se mnogo prevarili.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 14.08.2019
11:22

Kriv je sudija sto na pocetku utakmice nije svirao Zvezdi ocigledan penal, ali ko ne plati na mostu plati na cupriji.

avatar
zlogi
Wednesday, 14.08.2019
10:56

Ovaj vazi za neko trenersko ime u svetu fudbala? Lik veze sa fudbalom nema. Ono sinoc je smehotres kako je Kopenhagen igrao. Od noge do noge, nazad golmanu i tako u krug. Toliko bezidejnosti davno nisam video. Do produzetaka jedva tri suta ka golu Zvezde, i kaze igrali smo dobro. Igrali ste druze moj koliko su vam komsije dozvolile, tu nema nista dobro. Jedini u tvojoj ekipi koji valjaju su VInd i Falk, ostali su blagi Boze bacenih para. ^^
ps: tereni u nasoj teletabis ligi su bolji od vaseg sto je sramno....

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 14.08.2019
11:21

Miloje ga ubio takticki.

avatar
Milek
Wednesday, 14.08.2019
10:28

Mi smo promašili 4, vaš golman pipnuo loptu slučajno posle precke Marina, imali ste igrača više sat vremena i jedva šutiraliu gol

avatar
SvetskiSampion
Wednesday, 14.08.2019
10:08

Ovaj kao Pantic " 'nate zvezdi svirano 11 penala, 'nate los teren, ' nate vetar duva na nasu stranu sudije su krive. Navijacice jang bojsa su od sinoc na aparatima... Jos uvek cekamo njihove izrevoltirane komentare 😂😂

avatar
⭐♦ povratka kralja
Wednesday, 14.08.2019
14:46

Nisu ih pustili iz hitne jos, tezak je ono sok za njih bio sinoc. :D

avatar
Mads87
Wednesday, 14.08.2019
09:51

E celo pozdravlja te sudijska komisija UEFA i onaj portugalski "strucnjak". Reko sam ti da se dzabe radujes posle Beograda i da ces plakati u Danskoj

avatar
Vidicnemanja
Wednesday, 14.08.2019
14:50

Bez euforije.Nije se ni zvezda pokazala nesto protiv ovih pacera i ti treba da brine.I ovog puta je prosla samo sto ima trenera koji je rodjen pod srecnom zvezdom i da je sreca bila odlucukuci faktor za prolaz.Ne zaboravite,imali su tri penala fore i sa jednim pogotkom bi isli oni u plej of.Treba znati da kada se penal izvede dobro,golman nema sanse da odbrani.Tako da,realno,samo treba zahvaliti Sreci i nosiocu toga,Milojevicu.Sve drugo treba sto pre zaboraviti jer kako su igrali,ni kedan ni drugi ne zasluzuju ls

avatar
dr Milojević
Thursday, 15.08.2019
09:36

Druže, sreća se zaslužuje. Ti kao navijač malog kluba to ne možeš da shvatiš.

avatar
MarkoSi
Wednesday, 14.08.2019
09:45

Ne, ne šmekeru. Kriv je sudija u Beogradu jer nije isključio Zeku i svirao penal Zvezdi. Pa je kriv sudija u Kopenhagenu jer nije svirao u prvom minutu penal Zvezdi... Da je bilo sve normalno, ne bi Kopenhagen bio ni blizu produžetaka.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 14.08.2019
12:12

Tako je ljudino samo sto oni ne znaju da se mi vece decenijama u nasem fudbalu borimo protiv pljacki i otimacina i da za to imamo spremnu taktiku.