Šokantno saznanje, da li imamo ''otpisanog'' igrača bez obzira na ime selektora?!

Autor: Darko Mitrović
petak 14.06.2019.
09:42
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Ovako nešto nismo očekivali, nadamo se da je samo spekulacija, ali...

Epa/Focke Strangmann
Epa/Focke Strangmann

Povezane vesti

U senci izbora novog selektora reprezentacije Srbije, još jedna tema je sve zanimljivija, a to je ''povratak otpisanih'' u naš nacionalni tim.

Naravno, ovo se odnosi na fudbalere koji zbog sukoba sa bivšim selektorom Mladenom Krstajićem nisu pozivani u reprezentaciju poslednjih emseci, pre svih, Luka Milovojević i Matija Nastasić.

Osim njih, mnogima nije bila jasna ni situacija sa Markom Grujićem, koji takođe nije pozivan u poslednje vreme, kao ni sa Nemanjom Matićem, koji je, zvanično, zbog povreda propuštao prethodne utakmice našeg nacionalnog tima.

Verovali smo da posle izbora novog selektora neće imati nikakvih smetnji da se na sve ove igrače ponovo računa, ali ''Novosti'' u svom tekstu prenose novo saznanje, možemo slobodno reći šokantno.

Naime, pomenuti list navodi ''da će na prozivci početkom septembra, pred sledeći meč Srbije sa Portugalijom u Beogradu, da se pojave i neki od otpisanih igrača, Luka Milivojević ili Matija Nastasić, sigurno ne i Marko Grujić na koga FSS ne računa''!?

Kada je u pitanju status Nemanje Matića, ''Novosti'' podsećaju na zvanične informacije o njegovoj povredi, ali i dodaju da se prema nekim spekulacijama Matić "na kulturan način zahvaljuje na svakom pozivu''.

Ako nam je situacija sa Milivojevićem i Nastasićem bila i ostala jasna, oko Grujića i Matića, izgleda, još uvek vlada određena neizvesnost, pogotovo oko prvopomenutog.

Nadamo se, ipak, da će novi selektor, ko god da bude, sve ove nesuglasice uspeti da reši i da će moći da računa na sve najbolje igrače koje Srbija bude imala u datom trenutku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Djolo Djolo
Friday, 14.06.2019
11:20

Znaci spisak sastavlja FSS a ne selektor

avatar
Bojan Samardzic
Friday, 14.06.2019
10:28

Jasno je bilo i ranije da Grujic ima neki problem sa visim instancama, jer ga nisu pozvali ni Djorovic ni Krstajic.

avatar
REVOLT OF MILAN
Friday, 14.06.2019
10:18

44: Dmitrovic, Rajkovic, Jovanovic, Radunovic- Gajic, Lakicevic, Milenkovic, Pejcinovic, Maksimovic, Veljkovic, Spajic, Nastasic, Kolarov, Momcilovic, Obradovic- Maksimovic, Gudelj, Grujic, Lukic, Brasanac, Petrovic/Krsticic, Matic, Milivojevic, Fejsa, Radoja- Zivkovic, Lazovic, Ljajic, Tadic, Milinkovic-Savic, Pantic, Jojic, Djuricic, Aleksic, Sulejmani, Gacinovic, Katai, Kostic, Radonjic- Mitrovic, Jovic, Prijovic, Djurdjevic, Vlahovic.

avatar
Amar Zornic
Friday, 14.06.2019
10:11

Mi smo imace Francuzi pa imamo takvih na pretek :)

avatar
BloodY RippeR
Friday, 14.06.2019
09:59

Nasta smo spali da nam reprezentacija i njen kvalitet zavisi od igraca koji pre 15 god nebi ni bili razmisljani za pozivnicu.

avatar
REVOLT OF MILAN
Friday, 14.06.2019
09:52

Da, i to ce sigurno djorovic da resi Hahaha