Šokantne vesti sa ''Čaira'', ništa od susreta Kosan - Lalat?!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 23.02.2020.
10:14
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Potpuno neočekivano!

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Samo nekoliko sati posle važne pobede niškog Radničkog nad Čukaričkim (2:0), sa ''Čaira'' stiže iznenađujuća informacija - šef struke Milorad Kosanović odlazi sa klupe njihovog tima!?

Prema još uvek nezvaničnim saznanjima ''Žurnala'', Kosanović je posle meča sa Čukaričkim ''spakovao kofere'' i poručio da se više neće vraćati u Niš, a ostaje nejasno zbog čega se odlučio za ovakav potez.

Prema nekim tumačenjima, to je učinio iz revolta prema FSS, jer mu je ostala na snazi ranije izrečena kazna, pa i dalje ne može da na utakmicama vodi ekipu pored aut linije. I juče je umesto njega na klupi sedeo njegov dosadašnji pomoćnik Zoran Kostić.

Međutim, prema istim saznanjima, Kostić neće preuzeti ulogu šefa struke, već su čelnici Radničkog ekspresno reagovali i postigli dogovor sabivšim trenerom Vojvodine Radoslavom Batakom, koji bi trebalo danasledi Kosanovića.

Zanimljivo je da bi Batak svoj debi na klupi Radničkog trebalo da ima baš protiv Vojvodine, u sredu u Novom Sadu.

Tako će izostati susret Milorada Kosanovića i Nenada Lalatovića posle nedavnog verbalnog sukoba koji su imali, ali i naknadnih Kosanovićevih izjava o Lalatoviću.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 23.02.2020
12:21

Ako vec editujes, onda nije trebalo da ostane nista iz/od te recenice.

avatar
Sunday, 23.02.2020
11:32

Iz Revolta odlazi iz tog legla i dolazi u Partizan. Onako iz Revolta. Inace, Belada, Tanasijevic, Batak, kakav je to samo bio trio :-D