Šok za Čehe - Spartak vodi!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 26.07.2018.
21:00
Izvor: Sportske.net

Nisu mogli Subotičani da zamisle bolji početak meča.

Beta/Jelena Grlić/Ds
Beta/Jelena Grlić/Ds

Povezane vesti

Superligaš iz Subotice suočio se u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope sa izuzetno kvalitetnim rivalom i mnogi su unapred otpisali Spartak.

Možda će Sparta na kraju uspeti da eliminiše srpskog predstavnika ali je prva utakmica u Novom Sadu počela sjajno za tim Vladimira Gaćinovića.

Spartak je stigao do vođstva već u osmom minutu i to nakon prekida.

Centaršut sa leve strane uputio je Glavčić, a lopta je posle karambola u kaznenom prostoru stigla na drugu stativu gde je štoper Nemanja Ćalasan reagovao manirom klasičnog napadača i sproveo je u mrežu.

Možemo samo da poželimo da ekipa Vladimira Gaćinovića nastavi u ovom ritmu ili da barem zadrži stečenu prednost do kraja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Doktor Trax
Thursday, 26.07.2018
21:43

Bravo momci imate najjaceg protivnika u Le od nasih a najbolje branite srpski fudbal

avatar
Malo veliki covek
Thursday, 26.07.2018
22:05

Zapravo, imaju najjaceg protivnika od svih protivnickih ekipa u evropi (LS i LE) i dali dva gola za sada. Ovaj Spartak... iskreno, jedva cekam da vidim u prvenstvu sta ce uraditi i nadam se da ce proci barem u sledece kolo evropskog takmicenja.

avatar
Malo veliki covek
Sunday, 29.07.2018
09:48

@Tomić: Lažna legenda, da, igrace protiv Bronbija u 3. kolu, ali iskreno, ako dobiju Spartu, mislim da mogu i Bronbi. Bar, verujem.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Friday, 27.07.2018
11:20

Šteta što igraju protiv Brondbija u 3. kolu ako se ne varam, ali dobro ako prođu Spartu i to je ogromna stvar za naš fudbal.

avatar
vddutina
Thursday, 26.07.2018
22:54

U prvenstvu nece nista uraditi. Da bi nesto uradio pored Zvezde i Partizana moras biti Arkan tj. biti kvarniji duplo od ovih, veca banda. A ovako, ne vredi. Protiv Sparte mozes da igras otvoreno, niko te ne sputava a u prvenstvu moras da pazis na blizance pa sa ovim, onim da igras tri za tri pa te sudija zavrne, pa trista čuda...