Šok u Kruševcu, Napredak bez predsednika!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 27.08.2018.
17:10
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Digao ruke od svega!

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Dva dana posle utakmice u Nišu između Radničkog i Napretka (3:3), koja je izazvala dosta bure u javnosti i nezadovoljstva u Kruševcu zbog dva dosuđena jedanaesterca u korist Nišlija, danas je stiglo zvanično saopštenje iz Napretka, u kojem je potvrđeno da je dosadašnji predsednik kluba Marko Mišković podneo ostavku.

Saopštenje FK Napredak tim povodom prenosimo u celini.

''Zbog orkestrirane konstantne krađe Fudbalskog kluba Napredak od strane Sudijske organizacije FSS u poslednjih nekoliko sezona i nemogućnosti da se legalnim sredstvima izborimo sa time, predsednik kluba Marko Mišković podnosi neopozivu ostavku na tu funkciju.

U toku sutrašnjeg dana predsednik će se obratiti zvaničnim saopštenjem na sajtu kluba svim navijačima Fudbalskog kluba Napredak.

U narednom periodu planirana je vanredna Skupština FK Napredak na kojoj će biti izabrani novi organi upravljanja'',
navodi se u saopštenju.
-Video:YouTube/Superliga Srbija

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Monday, 27.08.2018
22:36

A onaj na Areni sport priča gluposti kao ok su odluke....kakva je to tek ljiga i rdja ljudska.....fuj

avatar
magister
Monday, 27.08.2018
20:44

Upravo pogledao najzanimljivije detalje u prilogu. Oba su mi kluba draga i žao mi je što se ovakve stvari dešavaju, ali to stvarno nije normalno. Pa jesu li do juče Tončev i Kokeza bili zajedno u CZ? Pogledajte oba penala. Po meni nijedan nije postojao. Plus, treći gol Radničkog je iz ofsajda. Pažljivo sam gledao i zaustavljao. Kad je igrač Radničkog sproveo centaršut prema golu, taj igrač Radničkog, koji je odbitak od golmana zatim sproveo u mrežu, bio je najbliži golu (ne računajući golmana Napretka). On je bio u pasivnom ofsajdu, i da je gol postignut iz prvog šuta - sve bi bilo regularno. Ali, golman je odbranio, a kad se lopta odbila do njega, on se aktivirao - iz ofsajda u kome je bio. Izgleda da nije samo Partizan pod okupacijom.

avatar
babaroga
Tuesday, 28.08.2018
07:22

Da, Partizanov gol nije iz ofsajda?

avatar
Moemilo
Monday, 27.08.2018
19:26

Kad pogledam snimak i propuštene šanse Napretka na 1-2, prosto ne mogu a da ne konstatujem da nemaju na šta da se ljute, bez obzira na sudijske odluke.....

avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Monday, 27.08.2018
19:12

Radnički se razvija u pravu malu zvezdicu.

avatar
Brajkoo
Monday, 27.08.2018
17:25

Treba zaustaviti ovu lopovsku ligu koju vode Kokeza,Terzic, Simovic i braca Toncev!!!

avatar
PARTIZAN SAMPION \'14
Monday, 27.08.2018
17:14

Mislite, prvak ove drzave za sezonu 2017/18 je ostao bez svog predsednika i finansijera? Oduvek mi je Napredak bio simpatican i simpaticniji od ta dva...